Вітаю, спільното! За останній рік Лес Джордж налагодив власне стабільне виробництво, які, як він сам каже, такого самого рівня виконання, як і кастоми, тільки клинки машинної обробки, а не ручної. Особливостями ножів Леса є простота конструкції виконана із безкомпромісною якістю і точність забезпечують еталонну механіку для ножа на шайбах в осьовому при повній відсутності люфтів. Ніж комфортно відкривається за шайбу як фліком, так і повільним круговим рухом і так само контрольовано складається під власною вагою клинка. Модель MK3 спроектована Лесом на базі епохального траншейного ножа М3 часів 2-ї Світової Війни. Клинок з Magnacut гартується на 63HRC. Ніж є чудовою альтернативою Себензі. Кількість доступних ножів все ще на задовольняє попит і я думаю наступний рік Лес буде в центрі уваги ентузіастів. Заслужено! Довжина: 216 мм Клин: 95 мм Руків'я: 121 мм Обух: 4 мм Вага: 141 гр Сталь: Magnacut Ніж новий Виробник: США Ціна: 545$ (тільки продаж) Оплата на карту. Відправка НП.
дизайн загалом, звичайно, не іннованійний - Лес посилається на класичний дизайн траншейного ножа 2-ї світовой війни M3: The MK3 folder design was based on the M3 knife from WW2. Думаю, Мел також посилався на нього.