Складний ніж Les George MK3 Magnacut

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем romanjoe, 14 лис 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    294
    Адреса:
    Lviv
    APC_2940.jpeg

Вітаю, спільното!

За останній рік Лес Джордж налагодив власне стабільне виробництво, які, як він сам каже, такого самого рівня виконання, як і кастоми, тільки клинки машинної обробки, а не ручної.

Особливостями ножів Леса є простота конструкції виконана із безкомпромісною якістю і точність забезпечують еталонну механіку для ножа на шайбах в осьовому при повній відсутності люфтів. Ніж комфортно відкривається за шайбу як фліком, так і повільним круговим рухом і так само контрольовано складається під власною вагою клинка.

Модель MK3 спроектована Лесом на базі епохального траншейного ножа М3 часів 2-ї Світової Війни. Клинок з Magnacut гартується на 63HRC. Ніж є чудовою альтернативою Себензі.

Кількість доступних ножів все ще на задовольняє попит і я думаю наступний рік Лес буде в центрі уваги ентузіастів. Заслужено!

Довжина: 216 мм
    Клин: 95 мм
    Руків'я: 121 мм
    Обух: 4 мм
    Вага: 141 гр
    Сталь: Magnacut

Ніж новий

Виробник: США

Ціна: 545$ (тільки продаж)

Оплата на карту. Відправка НП.

APC_2941.jpeg APC_2942.jpeg APC_2943.jpeg APC_2944.jpeg APC_2945.jpeg APC_2946.jpeg APC_2947.jpeg APC_2948.jpeg APC_2949.jpeg APC_2950.jpeg

Isangrim та psiq76 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Нож тактический с компасом, свистком, огнивом и точилкой. Тактический нож это хорошо продуманный ин...
      299 грн.
    2. Новинка випущена в стильному дизайні, виготовлена з високоякісних матеріалів сучасного покоління, ха...
      10500 грн.
    3. Ніж новий виробництва Франціі тм Opinel #8 France Без люфту,та механічних пошкоджень
      400 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Morakniv Eldris – нова компактна і універсальна модель в лінійці туристичних ножів Morakniv Outdoor....
      220 грн.
    5. (в наявності 12 шт.)
      Характеристики: Загальна довжина : 23,5 см Довжина клинка : 10,0 см Товщина клинка : 3,2 мм Марка с...
      600 грн.
  3. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    294
    Адреса:
    Lviv
    резерв

4. Володя Умеров

Володя Умеров Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    685
    А мені цей ніж наче з бєнча 531 скопійований,Мела Пардью.

Elia подобається це.
  5. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    294
    Адреса:
    Lviv
    дизайн загалом, звичайно, не іннованійний - Лес посилається на класичний дизайн траншейного ножа 2-ї світовой війни M3:

The MK3 folder design was based on the M3 knife from WW2.
    Думаю, Мел також посилався на нього.

6. Продавец romanjoe

romanjoe Stabsgefreiter

Повідомлення:
    294
    Адреса:
    Lviv
    ПРОДАНИЙ

Статус теми:
Закрита.