Бажаю всім здоров’я! Оригінальний ніж, привезений зі США. Не використовувався. Діставався лише для фото та відео! Найбільш популярними моделями дизайну Les George у нас стали VECP, MK3 і Talos, хоча у нього ще є четверта, не така відома, але все одно заслуговує уваги, а саме ESV, що означає Extra Short VECP. Її я і хочу запропонувати Маємо дуже компактні розміри, модель повторює силует VECP як руків’ям, так і клинком; саме на основі цієї моделі випустили ZT 0900; фірмовий стоунвош на Magnacut та текстуру Sweep; чіткий фліп та гарну механіку на підшипниках. Попри не найтонший обух, зведення шикарне Доволі цікава модель, яка майже у нас не представлена. Хоч і за ТТХ ніж малий, проте він таким не відчувається. Підійде як колекціонерам дизайнів Леса, так і для повсякденного носіння Характеристики: Загальна довжина: 166мм; Довжина клинку: 68мм; Товщина клинку: 3,9мм; Обробка клинку: Stonewash; Сталь: CPM MagnaCut; Замок: Frame Lock; Матеріал руків’я: Titanium; Кліпса: 1 позиційна; Вага: 113,4г; Країна-виробник: USA. ЦІНА: 455$ (тільки продаж) Моє відео: Мої інші теми: