Складний ніж Les George ESV Flipper Sweep Stonewash CPM MagnaCut

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 6 лис 2025.

1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    328
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Оригінальний ніж, привезений зі США. Не використовувався. Діставався лише для фото та відео!

Найбільш популярними моделями дизайну Les George у нас стали VECP, MK3 і Talos, хоча у нього ще є четверта, не така відома, але все одно заслуговує уваги, а саме ESV, що означає Extra Short VECP. Її я і хочу запропонувати

Маємо дуже компактні розміри, модель повторює силует VECP як руків’ям, так і клинком; саме на основі цієї моделі випустили ZT 0900; фірмовий стоунвош на Magnacut та текстуру Sweep; чіткий фліп та гарну механіку на підшипниках. Попри не найтонший обух, зведення шикарне

Доволі цікава модель, яка майже у нас не представлена. Хоч і за ТТХ ніж малий, проте він таким не відчувається. Підійде як колекціонерам дизайнів Леса, так і для повсякденного носіння

Характеристики:
    • Загальна довжина: 166мм;
    • Довжина клинку: 68мм;
    • Товщина клинку: 3,9мм;
    • Обробка клинку: Stonewash;
    • Сталь: CPM MagnaCut;
    • Замок: Frame Lock;
    • Матеріал руків’я: Titanium;
    • Кліпса: 1 позиційна;
    • Вага: 113,4г;
    • Країна-виробник: USA.
    ЦІНА: 455$
    (тільки продаж)

Моє відео:

Мої інші теми:

Images:

1.1.jpg
    2.2.jpg
    3.3.jpg
    4.4.jpg
    5.5.jpg
    6.6.jpg
    7.7.jpg
    8.8.jpg
    9.jpg
    Павел_75 та Андрій Линенко подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Чехол для мультитула типа Leatherman Wave, Charge, Rebar, Wingman, Sidekick, Skeletool, Blast (на фо...
      320 грн.
    2. Дизайнер: Джерри Хоссом Сталь лезвия: N690Co. Твердость: HRC 58-60 Покрытие лезвия: Пескоструйная об...
      7500 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Morakniv Eldris – нова компактна і універсальна модель в лінійці туристичних ножів Morakniv Outdoor....
      220 грн.
    4. (в наявності 1 шт.)
      Охотничий нож "Columbia" 3015А подойдет как для охотников так и для рыболовов. Удобно и на...
      275 грн.
    5. (в наявності 12 шт.)
      Характеристики: Загальна довжина : 260 мм Довжина клинка : 122 мм Товщина клинка : 3,0 мм Марка стал...
      700 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    328
    Адреса:
    Київ