Доброго дня, є така лента, а може і три ( враховуючи число заводів) але різними частинами, і якістю. тож чи вартує чогось? і як краще продавати, частинами - з ммг набоями чи? міцна.
Друга сторона, а також було пару набоїв з червоним маркуванням, і один незрозумілий - манлихер з донцем гільзи мосіна?
це саму ленту без набоїв? і вона частинами, але три заводи по ідеї, рахувати по канавках для куль і? на заводах є маркування.
поймите - такие находки здесь бывают раз в год - никто не понимает, сколько это стоит, как никто не сложит цену на гравицапу стартуйте кучей лотов с разного размера кусочками (если она рваная) и обязательно указывайте маркировку (фото) я понимаю, что цена звена будет не менее 3 грн, а там как пойдет. может и на порядок вырасти, если кому-то очень надо и ссылку на лоты не поленитесь сюда бросить - куча народа следит за темой молча следит, сжимая купюры в потной ладошке
Лєнта піде на аук, без набоїв (бо є також різні: з тріщинкою і без, різний стан ), щоб нікого не образити, оскільки багато пропозицій в л.с , посилання закину сюди.
ось такого вона плану є, такими кусками на 420 приблизно - і в деяких (пошкоджених умовно місцях) набоїв.
на заводах такі клейма: на двох JSB 1794, на однеї 2139 ще на однеї видно останні 78 і якісь букви погано видно. ще дві пусті.
Я Вам підкажу. Свого часу знайшов полотняну ленту від МГ-09.. Просив здається 1000 грн (курс у.е. 8 грн)... Продати не міг, потім почав продавати по 5.5 за звено.. з протяжкою + 20 грн. За місяць розібрали на рамки, вірніше в рамки, хтось по 40 звенів на рекон і т.д. В кінечкому результаті 1415 грн.. Але в мене ціла була і я її довго в гліцирині купав. Вашуж тільки по частинах, до чого і велось)
я думав теж продавати кусками, потім думав розділити на 2 лоти, зара думаю поставити цілу -щоб наступний власник- мав змогу з чого зліпити щось пристойне, або продати дорожче частинами, хай буде дешевше але меньш мороки ps: ммг теж буде продаватись великими партіями (по станам)
оцініть будь ласка набої, всі деактивовані (кінетика чи сверлінням), є такого плану - з порозовінням і без ( з тріщинкою і без)
що значить без цінні? пітерській без лєнти нічого не вартує? тим більше купившому лєнту - можливо буде такий шанс.
кращі вибрати і посверлити на ммг, ціна від 1-3 грн. за штуку. Гірші окремо кулі продати, а гільзи на латунь
питерский для любителя (например - как для меня) цена ему в идеальном состоянии, почищенном, без трещин с идеальным сверлением - 5 грн за штуку И это много в основном - 3-3.5 грн Не чищенный - 1-2 грн
Вероятно в плотных ладошках сжимают явно не купюры вот кому будет интерес http://auction.violity.com/12063165-kulemetna-strichka-shvarcloze-z-mmg-naboyami-piterskij-manliher
пару кусків в продажі - https://reibert.info/lots/kulemetna-strichka-shvarcloze.6225/ https://reibert.info/lots/kulemetna-strichka-shvarcloze-2.6226/
дивують мене пости - безцінні, все має свою ціну, малу ,навіть, але ціну, щодо патронів то "ідеальні " по 3 грн. погані по 1 грн , середні 2 грн а безцінних прийму в дар необмежену кількість , навіть гільз, наприклад я не збираю такого але мені цікаво, таких не маю.