Доброго вечора камради.Всих вітаю з Новим роком.Хочу Вашій увазі представити фотографії та уривки рукопису військового- Лейб Гвардії улана,який являвся двоюрідним братом мого діда. (Фотографія на коні була оформлена самим військовим по мобілізації. Наперед,дякую за Ваші перегляди теми, та коментарі.З Повагою.
Отличный миниархив! Л.Гв.Уланский Его Величества полк. Не слишком престижный среди гвардейских,но все-таки. С ув.
Привіт, мені також сподобалась тема, з великою цікавістю прочитав записки Вашого діда улана. Дуже шкода, що не всі сторінки щоденника виставлені, я з задоволенням і цікавістю фахового історика ознайомився б з подальшою історією життя Вашого родича. А як склалася його доля в ПСВ і громадянську? Якщо Ваша ласка, то викладіть, будь-ласка фото і інших сторінок щоденника. Не кожного дня маємо можливість з перших вуст взнати правдиву історію того часу. З повагою.
Доброго дня.З святами.В щоденнику описано багато цікавих моменті того часу,але чомусь по періоду ПСВ,та громадянської війни інформація відсутня.Щоденник закінчується 1958 роком.Якщо Вам буде цікаво то можу продовжити виставляти сторінки щоденника? З повагою.
Доброго вечора, камради знайшовся паспорт Лейб Гвардії Уланського Его Вел. Полка Лушпігана А.Т.,виданий 1941р