Доброго всім здоров'я. Продам гільзи 12 к. Барнаул, перероблені мною (руки з правильного місця) під єврокапсуль. 8 шт. Чищені,поліровані,капсульовані Nobel-ем 686. Капсулюються з нормальним натягом. Стіляні капсулі не роздуває (як це з Жевелом буває). Прогарів після пострілів не було. Капсульне гніздо після 9 пострілів (на кожну гільзу) не роздуло. Комплектом поїдуть : 1.Пижі пінопластові (садяться в гільзу з нормальним натягом)- 42 шт. 2.Пижі пластмасові (садяться в гільзу із сильним натягом) - 82 шт. 3.Стакани на дріб (посадка з нормальним натягом) - 21 шт. А тепер те,що Вас цікавить.ЧОМУ ПРОДАЮ ? та тому,що стріляв Соколом. Все подобалося, нарікань ніяких не було. Та Сокіл закінчився. Купив Крук.....і розчарувався в ньому. В пластикових гільзах згорає біля 97 %,залишається в стволах тільки графітовий нагар. (на фото - 2 отвори , лівий верхній кут, 35м.) А ОТ В ЛАТУННИХ крук не згорає !!! .Мало того, коли я взяв кулі ЛІІ 24г. + 1,7 г. Крука - кулі падали за 5 метрів від ствола...... після 8 пострілів , 1 куля боком долетіла...ледве...до мішені (на фото - 1 отвір, 35 м.) Порох і готові кулі зберігалися в теплому місці. Продаю,бо Сокола не знаходив в магазинах....тай поки Крука не вистріляю - іншого купляти не буду. Прайс : 130 грн. (або обмін на нові пластикові гільзи) Оплата : Приват24 Відправка : нова пошта за Ваш рахунок Посилка зібрана і готова до відправки. ПИТАННЯ В ПРИВАТ
Пока не продали,попробуйте вклеить внутрь латунной гильзы пластиковый донный пыж от пластмассовой гильзы и стрельнуть Круком.Если сумели развернуть посадочное гнездо под шляпку еврокапсуля,значит это сможете сделать наверняка. Да,-если надумаете попробовать,на пороховую прокладку кладем войлочные пыжи(по высоте),далее ваш контейнер(правое фото) с дробью и затыкаем плотно пластиковой затычкой для дроби(на среднем фото).
Дякую за пораду ! Але я вирішив перейти на "пластик", з ним мені зручніше,тай з Круком проблем нема. Впринципі, можна було би попробувати зробити, як Ви радите, але після останнього виходу на стрільбище, латунні гільзи мене розчарували......Мав би Сокол, так би і стріляв по цей день)) З повагою.