Квазар АРМ це дуже простий у налаштванні та використанні прилад, який має досить високу чутливість та відмінний дискрім. Крім стандартних функцій, він має FM-трансміттер та регулятор струму в контурі ТХ. Це досить стійкий до погодних умов та стабільний в роботі металошкач, призначений для пошуку предметів старовини. Стандартна комплектація прилада: Електронний блок; акумулятори; зарядний пристрій; інструкція; штанга; датчик DD30x25 на 10 кГц. Ціна стандартного комплекту - 4200 грн, окремо сам блок - 1900 грн. Також можлива інша комплектація. Відправлю накладним платежем Новою поштою. При оплаті на карту доставка безкоштовна. Гарантія на всі комплектючі - 1 рік. Отже, його основні параметри: - чутливість (5 коп СРСР): по повітрю - 37 см; в легкому грунті - 33...34 см; в чорноземі - 28...30 см. - точність дискримінації металів: висока; - звукова індикація: 3 режими озвучування, регульована гучність; - візуальна індикація: число VDI, сигнограф; - дисплей: 2,5 " , має підсвітку; - компенсатор розбаланса датчика: автоматичний; - компенсація грунта: ручна та автоматична; - можливість накладання масок на небажані сектори; - роз'єм під навушники - 3,5 мм; - живлення - 2 літієві батереї загальною ємністю 4200 мАг. Відео по даному приладу:
Добрий вечір. Який датчик до квазара краще взяти для пошуку денаріїїв? Маю 22*26 ДД на 10 кГц. Щось він мені не дуже подобається... Чіпляє 5 коп СССР на глибині 23 см у чорноземі... Які у Вас ціни? З Повагою.
Добрий вечір! Для денаріїв оптимальні частоти, на мій погляд, 12...18 кГц. Якщо Вас цікавлять ще й фібули, наконечники і т.д., то краще брати датчик на 16 або 18 кГц. Я порекомендував би Вам DD30X25. На 5 коп СРСР в чорноземі буде близько 30 см, на денарій - 20...23 см. Зазвичай, є в наявності DD30X25 на 10 кГц, інші частоти виготовляю під замовлення. Ціна такого датчика - 1200 грн.