Доброго дня коллеги. Якось пару років тому знайшов в лісі пістолет і в одній з ним ямі оказалося ще 2 набоя 7.62Х25 через те предполагаю що саме цими набоями він колись стриляв. Пістолет не відкривається всі деталі в ньому закіпили намертво через те я його не всерлив не різав бо вистрилити їм при наймі без серйозного втручання не реально. Підкажіть скільки він може коштувати і саме головне чи це кустарний пістолет чи якісь не відомі майже нікому моделі бо я особисто взагалі ні якої ні інформації ні аналагів не найшов. Щиро дякую друзі за любу відому вам інформацію
Такі речі лише на аукціон. Скласти ціну йому не реально. Так як для цього потрібно з чимось порівняти, а такої змоги немає.
Думаю річ кустарного виготовлення,яка існує в одному екземплярі, на любителя, по ціні попрбуйте з 200-300гр.
Здоровье стоит дороже,чем экспериментальное исследование "изделия".Сомневаюсь,что за ним-история и геройские действия против врага.Да и полета мысли "кулибиных" не видно.Подальше от пытливых взоров пацанов или в музей МВД.
Находил подобный(очень похожий,но механизм открывания был как у ракетницы),на местах базирования партизан.Может лепили их в походных условиях?Все таки вариант скрытого ношения.
Цей пістолет також був знайдений в лісі недалеко від партизанських стоянок хоча там і упа було зара вже тяжко оприділити чій він