Доброго дня шановні камради! Оце дивися фільм "Форсаж: Хобс і Шоу" і підмітив на Стетемі цікаву куртку. Вродє військова. Може хто підкаже, що то за куртяк
Ну на период такие куртки дорогие, а если после, то вполне можно себе купить. Я, например, такую себе выхватил, гораздо удобней обычной парки
Если не ошибаюсь, 1500, и ещё 800 подогнать, уменьшить размер в ателье Ну 100 баксов короче, но оно того стоит, хотя милтек не люблю так же, как нарушителей правил форума
Прошу - https://www.google.com/search?q=Alf.....69i57j0l5.6539j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 - я таку (від Альфи) ношу вже 10 років.
Ви так оце говорите, наче це мега-рарітет, який знаходять тільки ізбранні))) В мене дві було, одна оригінал, інша ні. Носились обидві однаково, тільки що в тієї контрактної,чи як її обізвати, тканина була інша. Не гірша, а просто інша. Різниці не в якостях, зручності не побачив.
+ додам, що є ще австрійські м-65, та, здається, голандські. Колись таку я роздивлявся, вона скоріше за мотивами.
Австрияк не лучше и не хуже , он просто другой. Тут уж скорее от личных предпочтений зависит - Штаты или Австрия. За голландца не скажу , не щупал.
Це так. Тільки ліпше купити нормального "австрійця", ніж " американця" на пару розмірів більше і потім вшивати)))
Имхо австрийский аналог м-65 это для совсем бюджетных копарей, человек в ней выглядит, как мокрая ворона. С оригинальным м-65 не идёт ни в какое сравнение. А с прекрасным м-65 во флектарне вообще)
Куртка гарна, але не для нашої зими. Десь на таку погоду як зараз, максимум до нуля градусів. Ходив в такій і в мінус 5 , але треба на себе натягувати ще купу одежі.
На форумі є чоловік який спеціалізується по таких куртках, можете запитати його, я думаю ціна буде на порядок дешевша.
Ну. Я коли собі захотів у вудланді, за 5 хв. знайшов на форумі у нас і по нормальній ціні. Носив я, правда, недовго, осінь, здається. Потім спродав.