Приветствую, есть классная вещь-куртка современная, но своим цветом и покроем очень напоминает сс-овскую форму. Нужно конечно дошить соответствующие знаки. куртка Topman с подстежкой, очень удобная, на рост 180-195, очень прочный материал типа толстой кордуры, внутри теплая подстежка, карманы, утяжка. состояние идеал. Для охотника, рыбака то что нужно. грудь полуобъем 58, рукав от плеча 67, плечи 50см 550грн и она єтих денег стоит. Так сидит на мне при росте 185(фото)
Да простят меня модераторы.но что ее связует с сс?непонятно!?ну а если нашить еще и шевроны сс.думаю народ будет просто в восторге!!!!как на улице так и на охоте!
Ну если применить творческую фантазию, нашить соответствующие знаки, добавить ремень, разгрузку-будет чумовая вещь!
Куртка хорошая. Совет выставь ее в соответствующий раздел (после война) и не пиши СС...Думаю найдет своего покупателя.
тут якраз @Старик Похабыч собі кітеля шукає. хоче на есесівця пошитись бо без цього його до карателів не беруть. і розмір якраз його. то звертайтесь в приват він вам за неї грубі гроші дасть.
Німа сцена... Широко відкритий рот... Очі на викаті... Слів немає... Я ще розумію, якби це була «стьбона» тема, але ж тут...
кітіль сюди потрібно, ато в них СС малувато. http://reibert.info/threads/super-r...j-anturazhnyj-rekon-na-planete-zemlja.480346/
Та куди їм ще того кітеля,там аутентичності і так аистачає!Залиште його починающим покємонам,їм цього так бракує....
Покрой АБСОЛЮТНО разный,карманы тоже.Если исходить из КОНЦЕПЦИИ,как Вы выразились,то китель от "афганки" будет здесь более аутентичен нежели творение китайских портных
ти моїми грошима не розпоряжайся!!! Ну куплю я цей кітель і шо??? ГаліХве все рівно нема.а кожану плоьотку ти не дариш, бо ще той збоченець, Ляшко в тебе кумір .Та й який з мене каратель, так , хіба парочку рабів заслужить....От ти це друге діло, і синичок годуеш, і куліш із руцьких младенців вариш...Уступаю тобі кітель, тобі нужніше.
Зря вы так, при правильных руках вполне можно довести до ума. Распороть, выпороть змейку и кнопки, ткань и подкладку выкинуть, змейка может когда нибудь пригодится. Купить правильную ткань, взять лекало и вырезать детали, сострочить, подшить, пришить пуговицы и нашивки и вуаля, из этой куртки мы получили китель сс.
Так вона там вже була , позиціонувалась як мегаклясна куртка з кордури . А таки починається заміс , будемо спостерігати . Здається мені що продавець не помилився з асоціаціями що до СС - буде продано за грубі гроші як аутентична кохвайка особистого єгеря-садівника самого Гімлера , ось побачите !
чув Старий он бач. я тобі вже давно казав що треба в ночі іще і троха шити. а ти будемо гнати самогон додавати червоних чорнил та продавати туристам як кров руцкаізичних. а люди іще і шиють до всього того от де грубі гроші підняти можна та і тобі не буде соромно пейси носити. бо постійно їх під есесівською хвуражкою ховаєш
Я зараз якраз намагаюсь пошити собі бурки , якшо вийде щось людське - буду шити й далі вже на продаж . Купив відріз охвіцерської шинелки - то на празникові бурки буде , а поки що ріжу стару шинелку на дослідницькі потреби початківця . А тут тема - може чого там вже соромитись , треба починати зразу з еСеСівської фворми , тим більше що машинка швейна Сінгер в мене тих якраз часів ще від дядька залишилась . Буду собі довгими зимовими вечорами як кіт матроскін строчити парадні комплехти з сірих , коричневих та чорних манухфактур ... Ех , залишилось тільки лекала дістати та гарну цицькату швачку десь роздобути аби нитки в голки протягувала - бо сам вже не добачаю . А от топікстартерного кордурового еСеСівського кітеля хто перешиє - дайте знати , буду брати за зразок .
що то є бурка .....Я зараз якраз намагаюсь пошити собі бурки... резерв на одну......якшо вийде щось людське - буду шити й далі вже на продаж .....