куплю накладку газ. трубки на АКМ вместо штатной\фанера\ пластиковую совмещенную с планкой вивера.видел однажды такую в продаже но не успел. мож. кто предложит что то подобное.
Якщо для встановлення коліматора, я б не радив брати полімерну, якщо для аксесуарів чи щоб було, то згодиться. Товариш нещодавно збирався продавати ось такий б/у комплект: http://store.commandarms.com/products/RS47SET.html , можу поцікавитись.. А взагалі вони різні бувають, конкретно яку саме шукаєте? Вкажіть фото чи виробника, буде більше шансів знайти те що потрібно.
хотел иметь свободу в манипулировании возможностями девайса. именно не меняя пары\цевье и накл. газ. трубки или газ. трубка в сборе\ у меня стомт самодельное цевье с пистол. рукояткой \моя собственная работа\и его снимать я не намерен.стоит ласта на ПУ, и хотел поэксперементир. с коллиматором. именно поэксперем. т. к. не предполаг.частых пострелущек \для сэрэдньо статыстычного пэнсионэра Акраины\ цэ нэздийснэнни мрии. планка на крышке мне не нрав т. к. она перекрыв штатн. приц. планку,а на накл. газ тр.не всегда и есть возм сделать проточку. спас. что откликнулись,наверняка определюсь,совместно с уалеченными соратниками. с уваж.
Скажу одразу. Експеримент: "Коліматор встановлений на пластиковій рухомій частині" вас розчарує Маленький лікбез: Для розміщення коліматора на АК, дешевих і водночас ефективних рішень не має. Є або в міру дорогі (бокова планка+крон, планка що кріпиться на місце цілика, алюмінєві цівка+накладка на хомутах, самопальна кришка), або добряче дорогі (фірмові газтрубки та кришки ствольних коробок з інтегрованою планкою вівер/пікатіні). Кожне з рішень має свої переваги та недоліки. На сьогоднішній день для себе вважаю лідером кришку від "Зеніт". Між іншим, кришки (Зеніт, TWS, Харків ME) не перекривають цілик. Вони або чіпляються замісь нього і тоді ставиться додатково діоптрик на пікатіні, або взагалі не потребують демонтажу цілика і не перекривають його.