Куплю вдаптер Amulet для котушки Xp deus

Тема у розділі 'Куплю МД', створена користувачем Андрей Владимирович 2, 28 вер 2024.

1. Продавец Андрей Владимирович 2

Андрей Владимирович 2 Oberschütze

Повідомлення:
    33
    допоможіть з придбанням данного адаптера, бо щось неможу знайти.

2. Цікаві лоти

1. Нові навушники для металошукача
      500 грн.
    2. ОООчень легкий и надежный , также многие делают из него сверхлегкие карбоновые штанги для металлоис...
      2900 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Ручний металодетектор SUPER SCANNER MD-30003B1 для охорони Доглядовий ручний металодетектор Super...
      499 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор 3, termin...
      190 грн.
    5. Продам металошукач Pirat TL (Пірат ТЛ), прилад у хорошому стані, справно працює та гарно себе показу...
      1000 грн.
  3. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    638
    Адреса:
    Львів
    Що за адаптер? Балансир??

4. Продавец Андрей Владимирович 2

Повідомлення:
    33
    ні перехідник що приклеюється на котушку замість прищепки. щось нікде неможу знайти.

Mishka* подобається це.
  5. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    638
    Адреса:
    Львів
    А,згадав що це. Не рекомендовано в зоні роботи катухи зайві предмети, хоч там і умовно небагато металу,але все ж...
    Не знаю кому як, в мене кліпса десь 7років має і не ламається. Просто акуратно її встановлюю і знімаю.

6. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    638
    Адреса:
    Львів
    Якщо дійсно треба таку приблуду,можу в особисті надіслати контакти людини,яка їх продавала.(Знайшов в Інтернеті.)

7. Продавец Андрей Владимирович 2

Повідомлення:
    33
    буду вдячний за контакт. у мене амулет з 19 року на одній котушці стоїть і ніяких шумів немає. треба розуміти що і в принципі не може бути бо предмет закріплений намертво та і немає ніяких активних компонентів єлектроніки. самий більший генератор шумів то акб в котушці.

Mishka* подобається це.
  8. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    638
    Адреса:
    Львів
    Відповів в приват