Куплю: військові квитки, паспорта, пропуски, медалі, жетони(дог-теги)смертники), погони(тільки офіцерські), офіцерські посвідчення, гроші, банківські карточки, сім-карти і тд, і тп За фото-/відео-фіксацію колишнього власника - доплата Про шеврони: куплю ТІЛЬКИ статутні шеврони ЗС рф та "лднр", або нестатутні за умови наявності відео-/фото-підтвердження походження предмету; "Вагнерів" з аліекспресу та шеврони "пан сам кльопав" не присилайте, за них отримаєте тільки співставну валюту "банку приколів" Очікую пропозиції в особисте листування, цікаві речі ціною не ображу
Та тут справа, що за копійки хоче купити щоб потім продати на аукціоні чи ще десь. Ціною він не ображає, а я б сказав принижує
Я перепрошую, а ви хто? Ви мені писали? Я вам/вашим знайомим пропонував "образливу" ціну на якусь пропозицію? Я збираю речі собі в колекцію. Звідки ви взяли свідчення про план продажу на аукціоні, або в іншому місці? Ви або не пишіть сюди нічого, або відповідайте за свої слова Пускати гази п'ятою точкою в калабатину всі можуть.
Ахах, тепер бачу. То був знак "₴", гривні. І то був жарт Я ж написав в тому ж повідомленні, що ви на таку суму не будете згодні та очікую від вас ціни. Уважніше вчитуйтесь в те, що Вам пишуть, будь ласка
Доброго дня. Сім карти, банківські карти, паспорта, медичні документи і тому інше ще цікавлять? Також є схеми штурмових дій в КИСЛІВЦІ. Цікавить? Пишить в лічку