Куплю травматичний пістолет під дозвіл бюджет 8500грн +- що можете порекомендувати ? Територіально ( Луцьк Волинська область , Рівне)
форт 12 кал.9мм 8500грн якраз пропонують територіально Харків, я вирватись туди не як не можу, ну і травмат мені не потрібен щоб кожен день з нього стріляти, якщо за рік я з нього десь в " тирі " 20 набоїв випущу то добре
Тоді може взагалі краще не треба... Бо як на мене це тоді взагалі тільки зайва витрата... Отправлено с моего C106 через Tapatalk
Правильно кожному своє бойовий просто можна купити так само як і травмат без дозвілу ( якщо б хотів сюди не писав би ) Є деякі життєві ситуації Дозвіл не купляю а сам роблю все по закону і без фальшивих документів
журналістам і громадським формуванням зараз тільки продовжують но не видають ( це так в Луцьку зараз ) смотрите не "подставьте" сами себе подножку в этом "безумном" на сегодняшний день мире.... - Дякую
Пистолет ПМР-9мм., ПРОИЗВОДСТВО ООО "СОБР". УКРАИНА. переделка с боевого (малострел) год выпуска 1971 В комплекте 2 магазина + сумка + шомпол Зарегистрирован г.Харьков Продажа официально, через разрешительную. 0961495648