Куплю Tesoro compadre

Discussion in 'Куплю МД' started by Роман Филипчук, Dec 20, 2018.

1. Продавец Роман Филипчук

Роман Филипчук Stabsgefreiter

Куплю б/у Tesoro compadre, головне щоб був в нормальному стані, не глючний, без тріщин датчик, а також інших скритих дефектів.
    Також можу обміняти на мій практично новий(2 год роботи) металошукач RedGold майстра redram55, куплений тут тиждень тому, гарантія на рік.
    Розгляну всі варіанти купівлі й обміну.
    Порядність гарантую!!!

Деталі в пп або 0934991050 Роман.

2. Интересные лоты

1. Подводный пинпоинтер с дисплеем ,на котором изображается расстояние до цели и заряд батареи,имеет 9...
      1249 грн.
    2. Обновленная версия подводного пинпоинтера GP Pointer II модель 2021 года. Уникальная схема и плата п...
      820 грн.
    3. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
    4. GP поинтео + кабура+непотеряйка+крона9v+пластиковый чехол+держатель на штангу ,все одним лотом …
      575 грн.
    5. Данный корпус рассчитан для установки герконового выключателя (установлены магниты на поворотном кол...
      300 грн.
  3. Продавец Роман Филипчук

Дякую, купив! Не актуально.

4. Продавец Роман Филипчук

Всім привіт! Тема актуальна оскільки попередній мені не підійшов. Обмін більше не цікавить, лише купівля, куплю ваш варіант дорого, в хорошому стані за нормальні гроші!!! Розгляну всі варіанти, порядність гарантую, з повагою Роман!!!

5. Продавец Роман Филипчук

Спасибі, більше не актуально, закрийте тему!