Куплю штатный обвес ак 74м под акм

Тема у розділі 'Куплю зброю та запчастини до неї', створена користувачем Rinaks, 29 тра 2025.

1. Продавец Rinaks

Rinaks Schütze

Повідомлення:
    22
    Адреса:
    Украина
    Куплю чорну пластикову цівку, газову трубку зі стальною накладкою, ручку та болт, приклад, та чорний пластиковий магазин 7.62, ДТК "Волчий зуб" також 7.62. Стан — нове або з мінімальними слідами використання.

1. Пяти зарядный магазин оригинальный Sauer для моделей 100, 101 совместим с Mauser M12, M18. В калибра...
      2950 грн.
    2. (в наявності 5 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      1590 грн.
    3. Затвор з моделі ТОЗ- 8 НА Половину в робочому стані. Потребує ремонту (повної розборки та чистки)...
      1850 грн.
    4. Комплектный затвор Кольт М4А1 с рычагом взвода. Лёгкое б/у. Перед оплатой реквизиты для оплаты уточн...
      10000 грн.
    5. (в наявності 7 шт.)
      Поршень выполнен из титана , имеет высокую прочность, в 2 раза меньший вес (в сравнении с заводским...
      1150 грн.
  2. Віталій Олександрович

Віталій Олександрович Oberschütze

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    27
    Доброго. Ну приклад від АК74М на АКМ ну взагалі не встане, вам потрібен приклад просто від АК74, чорний пластиковий магазин 7.62 потрібно тільки від Сайги МК 7,62 або АК103-104, ДТК "Волчий зуб" на 74М ніколи не ставили, ставили пізні дтк з шайбою, хотя зуб теж підійде, але треба свердлити і той і той або знайти оригінал від Сайги МК 7,62 чи АК103-104. Хочу запитати навіщо це Вам?

Віталій Украінець та Ak74.club подобається це.
  3. Продавец Rinaks

Rinaks Schütze

Повідомлення:
    22
    Адреса:
    Украина
    Якщо чесно потрібно щоб воно виглядало як на ак 74м та було з чорного пластику а звідки воно буде з 103 чи з сайги не має різниці а для чого мені то все потрібно просто хочу щоб мій акм виглядав як ак 74м