Куплю регулируемый микрогазблок от Adams Arms

Тема у розділі 'Куплю зброю та запчастини до неї', створена користувачем Ger@7788, 24 тра 2022.

1. Продавец Ger@7788

Ger@7788 Oberschütze

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    Україна
    Есть поршневая АРка со стандартным (базовым) газблоком, и базовым пластиковым цевьем, хочу поставить алюминивое цевье M-LOK, но для этого надо заменить стандартный газблок.

Возможно кто-то сможет привезти со штатов такой газблок, ниже ссылка.
    https://adamsarms.net/product/p-series-adjustable-micro-gas-block/
    gas block.png

1. (в наявності 7 шт.)
      Поршень выполнен из титана , имеет высокую прочность, в 2 раза меньший вес (в сравнении с заводским...
      1150 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Отличительные особенности: Сделан из титанового сплава , почти на 50% легче, чем другие ударники; Дв...
      1100 грн.
    3. В калибре 9х19, 9х21. На 15 мест.
      2000 грн.
    4. Затворная рама с затвором для Систем AR15,M4! Cal.223 Производитель Daniel Defence! Состояние новое!...
      13700 грн.
    5. AR15 Bolt Carrier Group Rehab Kit—5.56(Груповий реабілітаційний набір болтотримач AR15—5.56). Реабі...
      2500 грн.
  2. Bumblebee

Bumblebee Schütze

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Киев
    Аналогичный запрос у меня. Послушаю

3. Chveps

Chveps Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Kyiv
    Друзі, вибачте, що втручаюсь, але можливо ви знайшли ті газблоки? бо мені потрібно 10-12 штук.

Дякую!

4. Продавец Ger@7788

Ger@7788 Oberschütze

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    Україна
    Вітаю, замовляв зі Штатів, по термінам доставки десь півтора місяці.
    Вже й не згадаю в якому чаті бачив що хлопці замовляли напряму та доставляли новою поштою... я не ризикнув, замовляв через людей що постійно щось звідти возять, так получилось дорожче, так довше, але людина перевірена довіри більше.

Та й якось так.