Куплю регулируемый микрогазблок от Adams Arms

Тема у розділі 'Куплю зброю та запчастини до неї', створена користувачем Ger@7788, 24 тра 2022.

1. Продавец Ger@7788

Ger@7788 Oberschütze

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    Україна
    Есть поршневая АРка со стандартным (базовым) газблоком, и базовым пластиковым цевьем, хочу поставить алюминивое цевье M-LOK, но для этого надо заменить стандартный газблок.

Возможно кто-то сможет привезти со штатов такой газблок, ниже ссылка.
    https://adamsarms.net/product/p-series-adjustable-micro-gas-block/
    gas block.png

2. Цікаві лоти

1. Фрезерована алюмінієва цівка під АК, АКС, АКМ, АКМС з інтерфейсом M-LOK та комплектними планками пік...
      6000 грн.
    2. (в наявності 7 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      1299 грн.
    3. (в наявності 100 шт.)
      Технічні характеристики магазину: Корпус виготовлений із сертифікованого полікарбонату Вага магазин...
      500 грн.
    4. (в наявності 5 шт.)
      Продам затвор в зборі для ar15. Безномерний, абсолютно новий. Покриття- нітрування. Mpi тестований.
      8000 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Пістолетна рукоятка АК-47/74 DLG-098 З пеналом Прорезинений полімер Виробник DLG tactical
      650 грн.
  3. Bumblebee

Bumblebee Schütze

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Киев
    Аналогичный запрос у меня. Послушаю

4. Chveps

Chveps Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Kyiv
    Друзі, вибачте, що втручаюсь, але можливо ви знайшли ті газблоки? бо мені потрібно 10-12 штук.

Дякую!

5. Продавец Ger@7788

Ger@7788 Oberschütze

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    Україна
    Вітаю, замовляв зі Штатів, по термінам доставки десь півтора місяці.
    Вже й не згадаю в якому чаті бачив що хлопці замовляли напряму та доставляли новою поштою... я не ризикнув, замовляв через людей що постійно щось звідти возять, так получилось дорожче, так довше, але людина перевірена довіри більше.

Та й якось так.