Куплю пулелейки 12к.

Тема у розділі 'Куплю для релоадінгу', створена користувачем BOOOOOOOOS, 23 тра 2025.

1. Продавец BOOOOOOOOS

BOOOOOOOOS Schütze

Повідомлення:
    22
    Адреса:
    ......
    Куплю пулелеки 12к под разные виды пуль.
    Самодельные, заводские, новые, б/у обсудим в л/с.
    Просьба писать в личку.
    Заранее спасибо.

hohol579 та gheka подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 100 шт.)
      Лот складається з 10 латунних гільз. Гільза декапсюльована. Мита у ротаційній мийці. Обжата матрицею...
      40 грн.
    2. Продам планки від патронів пластикові. Підходять під .223/5.56 та інші схожі за розміром денця гільз...
      3 грн.
    3. Сайзер гильз маузер 7,92×57, хорошее состояние но игла декапсюлятора отломана. Она там сменная, по м...
      500 грн.
    4. Пуля 308 FMG 9,3 грамм(145 гран) не магнитная, в количестве 36 шт.
      720 грн.
    5. Гільзи 223 Hornady Кількість - 134 шт 83 шт із них - миті. Дістались мені за обміном, тож не відомо,...
      171 грн.
  3. gheka

gheka Oberst

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    6
      продані:
    42
    Повідомлення:
    4.064
    Адреса:
    Вільна Україна
    кучукаю та hohol579 подобається це.
  4. Mortred

Mortred Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Днiпро
    hohol579 подобається це.
  5. Виталий Т

Виталий Т Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Дніпро
    Спрашивал у него за пулелейку ШШ. В 16 к нет и не знамо когда будет, в 12к у пули пропорции неправильные. Человек говорит, что это не основная его работа ... . Но цены - да хорошие

6. Mortred

Mortred Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Днiпро
    Запитання було саме по кулі 12 калібру, я в темі по 12к і порекомендував його. 16к він робить доволі рідко, так як низький попит на них
    А з приводу пропорцій, особисто знаю кілька людей, які вже не одну тисячу куль, з кулелійок грізлі, відлили та вистріляли. Не чув від них ні разу, щоб у відлитих куль були якісь проблеми з балістикою, або інші контруктивні особливості, як б впливали на стрільбу

7. Виталий Т

Виталий Т Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Дніпро
    Невнимательно читаешь, я писал только про пулелейку ШШ. остальные может и хорошие, не знаю, потому и не писал.