Доброго дня, шановні спеціалісти. Попався хороший М 88! В такому стані давно не бачив! Взагалі, перший раз бачу Манліхер з клеймом SIMSON &Co SUHL, цей виробник переважно виробляв для Португалії. Також невідома (для мене) зірка на другій стороні? Якщо є якась інофрмація, для кого виготовлялись такі штики - поділіться, будь-ласка)). Токож потрібні ножни і жаба відповідного стану для даного штика. Розгляну любі пропозиції. Заздалегідь вдячний! Дуже цікавить думка комерада "Migel", великий знаток Манліхерів)). З повагою, Олег
На мою думку з другої сторони клинка зважаючи на нечітку фотографію і висвлів з ваших слів "Також невідома (для мене) зірка на другій стороні? "це знак війської прийомки австро-угорської армії добавте чітке фото
М88 виробнитства SIMSON &Co SUHL по клейму приемки (погано видно) але думаю для Болгарії (клеймо Лев). Ножни в такому стані буде знайти не легко і не дешево (думаю не дешевше ніж сам штик). Жабу під ньго теж треба шукати болгарську. Я не великий знаток,я лише вчуся. З повагою.
Дуже дякую за відповідь. Якщо це Болгарія, то якраз жаба в мене болгарська є на М 95 зараз (як на фото). Надішлю чуть пізніше для ідентифікації. А от з ножнами проблема, треба шукати!