Куплю металодетектор

Тема у розділі 'Куплю МД', створена користувачем Роман Филипчук, 11 лип 2016.

1. Продавец Роман Филипчук

Роман Филипчук Stabsgefreiter

Повідомлення:
    146
    Куплю металодетектор як новий так і б/у в хорошому стані, в середньому готовий потратити 5-8тисяч грн. Він більше потрібен для пошуків старовини, по антиці, Київській Русі, пошуку монет. До того мав можливість шукати з Термінатором тріо, про, Фішером Ф2, Тесоро голден сабре, Квазаром і Фортуною М. Власне хотілось би купити прибор для зачистки вибитих місць, з хорошою глибиною пошуку.
    Буду вдячний за ваші пропозиції, а також поради й підказки що краще взяти за таку суму щоб не поміняти шило на мило і потім не жаліти, бо Фортуна М яку зараз маю прибор не є поганий, має шорошу дискримінацію, глибоченький, але хочеться шось нового і ще кращого. От думаю може кращим варіантом буде Терка 305-505 чи Голден Маск з високою частотою, Золоте Руно...
    ПРОПОНУЙТЕ, РАДЬТЕ, розгляну всі ваші варіанти, буду дуже вдячний. З повагою Роман!

Mig29 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    3. Новый оригинальный болт. Пересыл на покупателе Новой почтой
      250 грн.
    4. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      8500 грн.
    5. В продаже, в неплохом состоянии, яловые сапоги, на микропоре, 40-го размера. Состояние по фото
      625 грн.
    6. Трубочный табак СССР Золотое руно Ява 1955год ,пачка полная,но нарушен контроль первого вскрытия Сос...
      2300 грн.
    7. Оригінал. Довоєнна. З німецької барахолки. Дуже гарний стан. Без підклейок та будь-яких втручань. Ро...
      225 грн.
    8. Производитель Реплики Тип ножа Керамбит Предназначение Самооборона Материал рукояти G10 Марка стали...
      1730 грн.
  3. tank1919

tank1919 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    978
    Адреса:
    Украина
    Глубины вышеперечисленные желаемые вами приборы не дадут,да и вообще глубина у всех практически одинакова. хз-аську+ нел попробуйте...

onagr33 подобається це.
  4. разве квазар или фортуна м с датчиком 30 не дадут возможность зачистить выбитые места аськами и фишерами? дадут 100% если фортуна ложнячит то хороший квазар в помощь а если фортуна хорошо собрана то так и с ней выбивайте. Можете м2 взять на крайняк.

Roman_14/88 подобається це.
  5. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Фортуна може зачищати вибиті місця без питань, але думаю Голден маск має брати глибше та і частоту має більшу.

6. Фортуна имеет любые частоты до 18 кгц. зависит от датчика а вот голден маск 5 я видел в работе, стоит он 16 косых а если честно то того он не стоит и близко. Прибор довольно таки ложнячий и я бы не сказал что глубокий а если хотите выбирать все под ноль на выбитых местах то я бы рекомендовал вайтс мод вди. Сходите в тему этого агрегата, да аналог да нужны наушники но маске до него далеко и ещё дальше при том что вайтс мод стоит около 4 штук гривен. Видел в работе и глубине, это экскаватор в умелых руках.

Roman_14/88 подобається це.
  7. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Блукач дякую за підказки й поради!!! Ти не повіриш, але я саме на нього в першу чергу і звернув увагу коли переглядав форуми, глибина там дійсно суперова, зупинило мене тільки те, що частота в нього мала і пишуть шо він більше для глибокої міді, а не для КР, антики. Але то таке, скільки людей, стільки й думок, хотів би дійсно його попробувати на практиці, люблю аналоги. Доречі я раніше мав аналог Тесоро Голден Сабре від БГС, частота 15 кГц, класний був апарат, потім жалів що продав, але не дуже глибокий з датчиком 25см, може є й більші катухи під нього тоді було б супер. Можливо його саме і куплю, а Фортуна якщо не продасться то залишу собі, буду мати цифру і аналог.

Блукач подобається це.
  8. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Його то я мав на увазі Вайтс мод вді, дійсно зацікавив.

9. Ну как почитать тему вайтс от никсата особенно Алекс Харкевич пишет внятно, то аппарат бомба и на частоте 12 и на меньшей но там уже прикинете и посоветуетесь. Я аналог не знал и поэтому слушать аналог не умею, мне наглядную цыферку подавай а те кто умеет слышать аналог те копают много и очень много имеют находок.

Роман Филипчук подобається це.
  10. Вольф

Вольф СД

Повідомлення:
    3.972
    АКА Сорекс Про.

11. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Всім велике спасибі, прибор вже вибрав і замовив! Тему можна закрити!

12. який якщо не секрет?

13. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.386
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    аська 250 :D:beer:

Zemb подобається це.
  14. onagr33

onagr33 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    763
    Адреса:
    павлоград
    асе 250 + нел торнадо (без дискрима на полную чуйку ) будете приятно удивлены

15. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Нафіг ви людину з толку збили, я з вайтса на маску перескочив. По антиці він на три голови вищий за вайтс. Яка металопластика з частотою 6.7 кГц ? По монетах він просто бомба, по антиці 0.

tank1919 подобається це.
  16. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.027
    Адреса:
    Украина
    Volocuga, на яку маску "перескочили" з Вайтса, та яка частота Маски?

Здається, Вайтс, не надто адекватний, на засмічених місцях.

17. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    4 про.
    Вайтс нормально на мусорці працював, але снайперка точно не завадить.

18. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.386
    Адреса:
    Сьогодні на базарі , початківець, ;) який про мд знає все з інтирнету, нарозказував кучу всякої інфи, про які я тільки здогадувався :D про мд, про катушки і даже катіні пятаки, отакоєот. Фінал розмови, який купити мд?:smile_6::D

:( посовітував йому нову версію Марадера 3м.:beer:

Ян Кос, Volocuga та SirEdmund подобається це.
  19. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Доброго вечора! Вайтс мод+вди від Бомбера який я власне і купив працює на мусорці нормально, ставим діскрім на 4 тобто відсікаєм чорний метал і вперед. Ходжу з ним вже майже 2 місяці, загалом прибор вже вивчив досить нормально і мав змогу перевірити його на копах в різних місцях і по різних знахідках. Не сприйміть за рекламу, але прибор є досить нормальним і мені загалом сподобався, просто хочу написати про нього як власник і можливо це комусь допоможе, може виникне менше зайвих питань в темі яку я створив. Я згідний що частоту бажано використовувати більшу особливо для антики, завдяки їй прибор буде краще чути маленькі цілі, але в глибині буде проігрувати, це вже перевірено, а так як місця в нас вже досить вибиті то глибина власне для мене й стала пріоритетом. Скажу так, монети він бачить чудово, як маленькі типу боратінка і навіть піднімав маленьку чешуйку ну а великі це само собою, але водночас і з антикою я з ним проблем не маю, недавно знайшов динаріка, хвіст фібули, пряжечку від сандаля римського і це на полі де ми ходили втрьох, напарніки були з маскою 4 і деусом, динаріка я знайшов один, для мене це було трохи шоком шо з такими приборами Вайтс майже на рівні. Сьогодні їздили двоє я з вайтсом і колега з деусом, я знайшов чотири монети і щиток від козацького перстня і колега знайшов 4 монети, назад їхали і я в машині почав задумуватись що не такий вже той деус і суперовий про який я мріяв по днях і ночах, вже мрію не так сильно. Звичайно там програми цікаві, шмурдяка копає менше, може чіткіше сказати шо під катухою, легесенький, бо вайтс важкий і навіть досить, за день копу рука відвалюється, копати треба все шо дзвенить кольоровим бо вді підводить інколи бє одним числом інколи іншим, плоске залізо кидає в колір, але по звуку чути шо то залізо, хоч він і однотональний але залізо звучить інакше. Прибор глибокий то факт бо іноді я тупо не копаю сигнал глибоко бо замахує ту яму рити глибоку, хоч знаю шо таким чином можу шось пропустити цікаве, також жаль шо в вайтсі я не можу відсікати шрапнель і гільзи, бє як монета і мусиш копати, а друг з деусом чи тьоркою в стороні посміхаються бо в них відразу скаче вди і звук інакший а я рию замахуючись. Але такі неудобності в багатьох приборах і за таку ціну я рахую його досить хорошим прибором. А вот друг з тьоркою 705 риє завжди від нас більше монет хоч і ходим по одному полі. Тьорка дійсно хороший прибор, як на мене він кращий за маску4, бо ходим завжди з тьоркою, маскою, деусом і вайтсом, то за два місяці копів мав можливість порівняти.

Бек подобається це.
  20. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.386
    Адреса:
    да вайтс важкий тому і некупив його:beer: ну терку сильно нерекламуйте :D все залежить від оператора. А так удачі.:beer:

21. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Згідний на 100%, все залежить від оператора, місця пошуку і особливо удачі. Якшо в землі нічого нема то хоть з тьоркою, хоть з деусом, хоть з маскою всерівно буде 0. Сьогодні їздив з напарніком на коп, він з маскою 4 про а я з вайтсом, він знайшов 11 монет, а я 12 монет, думаю це вже про шось говорить, а так загалом інколи він більше знаходить інколи я, все залежить від того де копаєм і везіння, завдяки частоти маска менші цілі бачить краще, чіткіше, а по монетам вайтс супер.

22. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.386
    Адреса:
    хм, як можна знайти з мд без вді більше? значить копає все що є а ви те що потрібно:D:beer:

23. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Доречі друг запропонував мені свого Е-трак по надто хорошій ціні бо сам їде на проживання за границю і я вирішив продати свій прибор, докласти грошей і купити в нього Е-трак. Жаль, але нема можливості залишити два, може зацікавить когось із вас чи ваших товаришів, пишіть дзвоніть - https://reibert.info/threads/prodam-metalodetektor-whaites-mod-vdi.809993/

24. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.386
    Адреса:
    вайтс мд добрий але важкий, Е-трак, а смисл? краще вже 705-ту. :beer:

Images:

P1170021.JPG
  25. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Може й краще, але ціна Е-трака ну дуже приваблива, та і колега з мого міста.

26. dscan

dscan Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення: