приобрету мужской манекен. в полный рост. есть желание упорядочить форму, но многие вещи к сожалению уже маловаты. может у кого есть, или знает ))) с ув.
Доброго.Знакомый недавно покупал-новые дорого.Мы вышли из положения так-брали на ОЛХ б/у верх низ и т.д. и собирали в кучу.Так гораздо дешевле.
Приветствую! Есть полный комплект голова, торс, ноги и ступни. недорого только самовывоз г.Киев м.Голосеевская
спасибо. думал над таким вариантом. попробую найти целиком - если нет, тогда действительно частями. с ув.
Я шукав на олх та Бесплатке.Досить недовго.Багато закривається торгових точок.Знайшов кажісь у Тернополі.Досить якісного.Не з пластику,а з скловолокна.Нижна частина з верхньою,на зручному замку.За смішні гроші.Мені пересилка дорожче вийшла,ніж дівчина за нього просила.Правда без кістєй рук,та з пикою пілота НЛО.Обличя я йому приліпив з манікєна для шапок,та виліпив вуха і арійського носа з холодної зварки.А кісті рук виліпив з глини,та висушів у печі.Так що думаю знайдете свого манікєна.