Ні то ізолента сіра Датчик з сікером тим часово у мене ) Він у вас вже був з бочечкою фериту на кабелі чи то вже махінації nfd90 ? Якщо ваша то яка її функція ? Типу калібрування датчика так провели ?
Ви всі мд миру скупляєте аналоги? Калібровка феріту чи монети йде на датчик, чіпляється. До кабелю відношення не має.
Так я Аналоговий збочинець )) Я всі аналоги хочу через свої руки пропустити щоб впевнетись що Тінь Троя найкращий ) І заодно зняти величезну серію відео битва аналогів …
Щоб таке зняти, треба вивчити настройки , щоб потім не довбати що щось не докрутив, так як не для себе а для всіх знімати будете. І до речі, що Тінь троя ваш не дуже то і глибокий з великою катушкою, трохи до Маски не досягає. Судя по відео.
Ферріт на датчику клеять якщо він нестабільний, втік баланс, дозводять. А феррітова "бочечка" на кабелі то хтось думав що так прибере частину глюків від радіоперешкод ) Треба знати куди його класти, нащо, якої марки, якщо "від ліхтаря" приліпити то нічого воно не дає. І не допомагає і не заважає. Більше користі буде якщо блок управління заекранувати. В мене колись " бочечка" стояла в середині блоку управління на проводках від датчика. Можна сказати що те саме що і в Вас.
Її встановив nfd90 Ні. До грунту вона не має ніякого відношення. Вона реально зменшує радіоперешкоди. Перевірено. Не варто її знімати.
Арсенал раніше любив робити їх. Ми з Максом ліпили їх багато. І за всі роки, ні однієї в продажу не бачив такої. Біля 20 точно зробили. А ця х.з чий зародиш.
Такий також забрав би … Шкода що гермовід не можна буде вивести з середньої робочої зони як це зроблено у нексусах