Якщо карта буде великих розмірів то точність в різних місцях, буде різною. Десь похибка в 5 метрів, десь в 100метрів і більше. Тому детальніше опишіть, що таке "точно" у вашому розумінні. Я так розумію, що карти потрібні із прив'язкою до навігатора!? Якою програмою для навігації користуєтесь? Тут також багато форматів бо єдиного стандарту немає
Доброго вечора. Ви давали відповідь людині на рахунок карт по Волинській обл. Чи я Вас правильно зрозумів що є така інформація бо також цікавить.
Доброго здоров'я. Не зовсім вас зрозумів. Ветусмап це також навігаційна програма і там також можна придбати карту та користуватись.
Ніколи цим Локусом не користувався. А на чомусь більш традиційному немає? наприклад на Навітелі.[/QUOTE]
[/QUOTE] Вам варто трохи більше ознайомитись із навігаційною теорією. Навітел це автомобільна навігація із можливістю пошуку по адресам. А для копу потрібні туристичні варіанти навігаційних програм. Бо в полях, лісах та горах адрес немає. Тут більш цікаві карти растрового типу де видно рельєф, висоти та низини, річки, потічки та джерела.
Вам варто трохи більше ознайомитись із навігаційною теорією. Навітел це автомобільна навігація із можливістю пошуку по адресам. А для копу потрібні туристичні варіанти навігаційних програм. Бо в полях, лісах та горах адрес немає. Тут більш цікаві карти растрового типу де видно рельєф, висоти та низини, річки, потічки та джерела.[/QUOTE] Дякую за лікбез. Потрібно буде скачать в плеймаркеті цей додаток а далі як воно все буде проходить. А ще питання чи в ньому можна буде вбивати координати?
Для мене на даний момент це найкраща навігаційна програма як для копу так і для туризму. Безкоштовну версію можна завантажити із плеймаркету. На ютубі є безліч відео, що допоможуть вам із освоєнням. Координати також можна вбивати. Але потрібно приділити час щоб розібратись із основними принципами роботи теоретично та практично. Нічого складного.