Розгляну варіанти купівлі карабіна за розумну ціну ,тільки в 308 калібрі,болтовик,ствол не довше 20 дюймів,з різьбою під дтк,твіст 10,нержавійка вітається,без тисячного настрілу.В особисті.Дякую.
Є відео ,,Збройова школа,, там ведучий Тарас якраз веде огляд про цей карабін,я минулого року на полігоні трохи постріляв досить не погано,не знаю но я задоволений цим карабіном,роки два назад купля дав за нього 31 590 зараз бачу ціна піднялась.
Я не експерт,просто написав яке є по доступній ціні і все,а такими дрібницями я не заморочуюсь,бароскоп,такі то кулі,на мою думку головне щоб були патрони ,а які мені все одно вони свою роботу виконають.
Мені знається, що треба брати Mauser 18. Або Howa 1500 Правда у них стволи від 51 см CZ хороша, але у них, майже у всіх, невід'ємні магазини. І я б не рекомендував нержавіючий ствол - мене навіть з калібром .22LR попереджали, що нержавійка не стійка, хоча там куля безоболонкова. А на дорослому калібрі довго стояти не буде.
CZ відштовхує своєю роздільною планкою(((( Уже поставити на неі теплоприціл звичайний стає проблемою...Хоча CZ600 ERGO виглядає добре,хто зна як тільки в ділі...
Все елементарно , мої декілька знайомих у яких cz 550 поставили такого типу планку вівера, та і стволи у cz ковані стріляють точно групи без несподіваних відривів.
Забув написати на cz 600 також є планки кріплення на теплоприціл під практично любий теплоприціл, яка стає на роз'ємну планку карабіна
Роздільні планки мають перевагу - приціл буде стояти нижче. Тепловізійний приціл можливо підібрати по розмірам? Чи проблема не в розмірах?
На що я б ще звернув увагу - на кількість бойових упорів: два чи три - від цього залежить поворот затвору, на 90 чи на 60 градусів.
На 0.5 см. буде стояти вище , аніж рідна планка на хові, зате ви менше будете бачити п'ятно внизу теплоприціла від саундмодератора, в мене теплоприціл на кільцях , спочатку стояли на низьких кільцях, потім я переставив на високі , і тепер після пострілу я майже не бачу тепло від саундмодератора
Доброго ранку,я особисто не знаю якими бороскопами і де дивляться,маю АТА ТУРКУА 2.кал 308.Так там ствол випліруваний краще ніж на деяких брендах,куча добра.Спуск гарний,про затворну групу взагалі мовчу,все плавно, м'ягко,чітко. Стріляв на 120-150 м.Патрон мисливський SsB.куля SPCE.Менче кутової хвилини.І я не мега стрілець з нарізної
Вітаю. Вибачаюсь що влажу але на 100-200 м Практично вся не вбита зброя дасть гарний результат- при наявності комплексу : зброя+набій+ прокладка. З ак74- правда на 100м і з оптикою також вкутову хв.влажу.