Куплю Haix Nepal Pro під стопу 30 см (US 12, EU +-46). Бажано Київ/Львів/Рівне.

Тема у розділі 'Куплю уніформу, спецодяг та взуття', створена користувачем Михайло Степанюк, 5 бер 2017.

1. Продавец Михайло Степанюк

Михайло Степанюк Oberschütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    39
    По цінам: 1 сорт (під ним я розумію одну/відсутність точок брака) - до +-4000 (а далі жаба душить). Знаходив інші розміри аж за 3000... але розібрали вже.

2 сорт (цілий gore-tex, але точок брака більше однієї) - поки що знайшов 46 розмір лише за 3550. Шукаю 2 сорт хоча б за 3000, краще менше. Студент же....

3 сорт цікавить лише з цілою лейбою gore-tex, 2300 і менше, якщо такі існують (знайшов 45-ий за 2280 без gore-tex, так що...). Але якщо хочете мені продати 46-ий без лейби горетекса за достатньо низьку ціну - я розгляну пропозицію.

Ну або б/у :)

Понеділок/вівторок/може середа буду в Києві, якщо що.

Одну пару треба, якщо що.

можете телефонувати: О94 99З 7З З8

Останнє редагування: 5 бер 2017
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 10 шт.)
      Пустельні шкарпетки британської армії. Внутрішня махрова частина забезпечує комфорт і тепло при носі...
      600 грн.
    2. (в наявності 10 шт.)
      Набір 3 пари Шкарпетки зимові трекінгові ЗСУ, чорні. (Розмір 25-27, 27-31) Ціна за 3 пари. Стан:нови...
      285 грн.
    3. (в наявності 5 шт.)
      Оригинальные носки канадской фирмы “Dristex” модель Crew. Используются на тёплую и жаркую погоду; из...
      350 грн.
    4. (в наявності 80 шт.)
      Носки тактические для ношения в жаркое время года (весна-лето). Имеют дышащую сеточку и вертикальные...
      50 грн.
    5. Носки трекинговые летние Отправка по полной предоплате или оплате доставки в обе стороны по тарифам...
      110 грн.
  3. Продавец Михайло Степанюк

Михайло Степанюк Oberschütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2