Куплю ГП від Вадо123 до Іж-60/61

Тема у розділі 'Куплю пневматику', створена користувачем Виталий Павлович, 16 січ 2024.

1. Продавец Виталий Павлович

Виталий Павлович Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    2.194
    Адреса:
    Украина
    Всім добрий день. Може в когось лежить непотрібна. З того що читав пишуть що краща саме його. Розбиратися в інших виробниках немає ні часу ні натхнення. Сумнівів та питань до нової буде набагато менше. Пропозиції з ціною будь-ласка в ПП. Дякую.

1. Під патрон флобера,вогонь ,дим ,відчутний постріл ,на відміну від пневми !Має широкі бойові направл...
      29000 грн.
    2. Пневматический пистолет Crosman AirGuns1357
      1000 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Новий Карабин Sumatra - это высокомощная пневматическая винтовка премиум класса, которая не только...
      37000 грн.
    4. Испанская пружинная винтовка в отличном рабочем состоянии. Выпуск 2005 год. После ТО. Изменения и...
      15000 грн.
    5. Пневматическая винтовка Турецкого производства Крал 05 S Магнум газовая пружина ,скорость вилета пул...
      4100 грн.
  2. 4ittter

4ittter Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    996
    Адреса:
    Аквітанія
    Нової від вадо не буде,бо він був в окупації,а потім виїхав куди не знаю,але пружини зараз іін не робить,і манжети теж

3. Трали_вали

Трали_вали Stabsgefreiter

Повідомлення:
    606
    Адреса:
    Дніпро (Дніпропетрвської обл.)
    Виталий Павлович подобається це.
  4. 4ittter

4ittter Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    996
    Адреса:
    Аквітанія
    Не знаю як зараз,може вже роблять інші пружини,але раніше під гп треба було розсверлювати заднік вглубину ,і зішліфовувати зубці на ричагу.

5. Трали_вали

Трали_вали Stabsgefreiter

Повідомлення:
    606
    Адреса:
    Дніпро (Дніпропетрвської обл.)
    Я не знайомий з ІЖ 60/61.
    На AR3000 мені прислали з шайбою на задник. І інструкція по монтажу ГП.
    Дав посилання хто зараз виготовляє ГП.
    Зателефонує, і все узнає.
    Манжети і ущільнувачі ствола - Олег 2100.

Останнє редагування: 18 січ 2024
  6. 4ittter

4ittter Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    996
    Адреса:
    Аквітанія
    Якщо коробка пластикова,то гп не обов'язково,змісту особливого немає,там компресор маленький,багато аотужності не буде,а якщо буде приріст то 2-3 дж

Трали_вали подобається це.
  7. Продавец Виталий Павлович

Виталий Павлович Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    2.194
    Адреса:
    Украина
    Метал. Хоч і пятизарядка. В 90-х розказували про вкорочену пружину з воздушки з тиру. Але подумав що гп більш культурно виглядає. Бачив і за 850 вадовську в якомусь магазині але це неадекватно.
    Яку потужність вибирати?

Щодо самої гвинтівки, то якось згадав що непогано б купити таку (привіт з 90-х) і натрапив на абсолютно нову. Пластикову пляшку навіть не бере. Думаю їх збирали так само як і п'яниці шигулі на лоховазі. Бо випав штифт з механізму спуску як і прицільні (одне відпало, інше стало люфтити). Тож думаю, що потрібно перебрати як куплю гп. З гп взводити легше? Бо брав під начання дітей теж.

8. 4ittter

4ittter Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    996
    Адреса:
    Аквітанія
    Дивлячись який тиск гп,таке й буде відповідно зусилля,гп беруть в такі гвинтівки невеликої потужності щоб не було чутно лязгу витої пружини,якщо для дітей вітої за глаза,так як ця гвинтівка робилась для підлітків,щоб вчились стрільбі,тому такі габарити...і ще отвір казни трошки більше діаметру досилача,то із под досилача сифонить,це зробленно з заводу,щоб обмежити і так невелику потужність,а прибрати це такий геморой на іж 61,із за магазину, бо отвори 4.5 під кулю,ущільнююче кільце на досилач не поставите бо буде обрізатись магазином,а в магазині отвори не збільшиш,бо будуть випадати кулі,треба по грамотному ущільнювати в стволі,але це треба вибити ствол на стальній коробці,що само по собі геморой,бо ствол заштиіфтований,а штифт інколи так схований що не видно ,на іж 60 це простіше...поставите гп сильнішу,буде сильніше дути з під досилача...

Останнє редагування: 9 лют 2024
    Трали_вали та Виталий Павлович подобається це.
  9. Сергей Прохоров

Сергей Прохоров Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Киев
    я не продаю, а розповім про власний досвід. я замовляв у Vado123 для пластикового ІЖ 61 ГП із невеликим тиском, здається щось біля 90 бар. ми із ним розраховували тиск під 7 Дж. при встановленні НІЧОГО не доробляв. після встановлення швидкість стала більш постійною, гвинтівка стала тихішою, можна залишати тривалий час взведеною.