таку як на фото.зовнішній діаметр 22 мм. Внутрішній 19 мм. Для штанги мд. До всіх хто продає штанги звертався,діаметр не той.
пробував гнути)щось не дуже виходить... куплю саме таку трубу як на ескізі,хто може зробити ? за ціну домовимось
Попробуйте из совдэповских,анодированых карнизов, там наружный d-22, а внутренний 18-18.5мм. Я уже пару штанг сделал из этих труб и хоть они шовные но еще никто не жалуеться, что швы лопают. Самое главное гнуть на гарячюю и с плотно забитым внутри песком.
дякую.я пробував з мідної труби,один згин вийшов з піском а інший лопнув хз ( якщо є можливість і бажання то виготовіть таке як на ескізі домовимось ок?
На щет изгиба в 100 градусов не уверен, нечем мерять, я их гну по своей штанге от Sorex pro, а сколько там градусов я не знаю. На этой неделе нагну парочьку, мне тоже нада, есле не очень спешите то ждите, сделаю, маякну. И еще такой вопрос, цангу будете цеплять заводскую или гермоввод?
100 це + -головне щоб зручно було,цанга буде заводська.а спішити я не спішу,свою штангу зробив тримається добре,а буде не сезон розберу і отвори понасверлюю і поміняю) все буду чекати результату