Вітаємо шановне комьюніті, виставляємо на швидкий продаж два ексклюзивних екземпляри, які не знайти в країні, та останні вільні в світі: стрімко набираючу популярність фірму Kunwu і її модель ТОП-1 Padre у версії X, із фірмовим замком XT-Lock, та одну з ведучих фірм Піднебесної - Kansept із моделью Shard у лімітному виконанні (номер 138 із 150) із текстурою Stone Grain! Титанові руків'я, підшипники, цікаві текстури накладок - відмінна механіка і найвища якість виконання із бездоганною збіркою! Найближчі два дні встановлені серйозні знижки у зв'язку з критичною необхідністю! Kansept Shard Limited Edition Загальна довжина -202 mm Довжина леза - 89 mm Сталь - CPM S35VN Товщина леза - 4 mm Руків'я - Titanium Замок - FrameLock Вага- 116 g Designer: Kim Ning Вартість - доларів Kunwu X-Padre Diamond & Satin Загальна довжина -202 mm Довжина леза - 85 mm Сталь - Elmax Товщина леза - 3,5 mm Руків'я - Titanium Замок - XTLock Вага- 161 g Вартість - Нові, діставались тільки для фотосессії, додаткові фото-відео відправлю бажаючим, повні комплекті, привезені для поціновувачів унікальних і якісних інструментів. Бажано зустріч в Києві, інше як і було - Приватбанк і прямує Новою Поштою. Також є: CRKT Slacker , Kunwu X-Padre і Kansept Shard Limited Edition, Kizer Shadow, Kunwu Pulsar DLC & Carbon, Spyderco Military 2 Camo DLC Дякуємо Вам, і бажаємо сталевої волі!