Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium (3.3" Satin) Рідкісний на наших просторах ніж, від бренду з піднебесної, але дуже популярний в усьому світі. Kunwu Pulsar пропонує поєднання чудових характеристик за розумну ціну. Цей ніж відзначається фіджетабельною механікою, високоякісною порошковою сталлю, бездоганною підгонкою деталей та увагою до кожної дрібниці. Руків’я виготовлено з титану з текстурою Diamond, яка забезпечує надійне утримання в руці та приємні тактильні відчуття. Оснащений глибокою кліпсою для зручного носіння. Замок XT-Lock, схожий за конструкцією на Axis, додає надійності та легкості у використанні. Клинок зі сталі Elmax має довжину 85 мм, зручний чойл для точних робіт та отвір для легкого відкривання. У комплекті передбачено змінні пружинки та запасну кнопку, що робить ніж ще більш практичним. Ніж новий, оригінал, повний комплект, привезений з США Загальна довжина: 193 мм; Довжина леза: 85 мм; Товщина клинку: 3,1 мм; Сталь: Elmax; Покриття/обробка леза: Satin; Матеріал руків’я: Титан; Механізм відкриття, замок: XT-Lock; Країна походження: Китай; Вага: 128 г. Додаткові фото/відео в ПП Ніж в Києві Ціна в США: 239$ + доставка + податки Моя Ціна: 10200 грн (244$) Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Мої інші теми: Microtech Scarab 2 Gen 2 Stonewash Standard Hinderer XM-18 3,5" Spanto Working Finish Spyderco Subvert Sprint Run Carbon Fiber CPM 20CV Benchmade 940BK-03 Osborne Magnacut Pro-Tech TR-5 Blue CPM-S35VN DPx HEST Milspec 3.0 Sleipner Hogue X5 Wharncliffe 4’’ Cold Steel SRK SK-5 Cold Steel Recon Tanto SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5