Складний ніж Kunwu Knives Pulsar Elmax Diamond Textured Titanium

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем gbpgl, 22 гру 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Повідомлення:
    708
    Вітаю спільноту!
    Пропоную придбати ніж Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium (3.3" Satin)

Рідкісний на наших просторах ніж, від бренду з піднебесної, але дуже популярний в усьому світі. Kunwu Pulsar пропонує поєднання чудових характеристик за розумну ціну. Цей ніж відзначається фіджетабельною механікою, високоякісною порошковою сталлю, бездоганною підгонкою деталей та увагою до кожної дрібниці. Руків’я виготовлено з титану з текстурою Diamond, яка забезпечує надійне утримання в руці та приємні тактильні відчуття. Оснащений глибокою кліпсою для зручного носіння. Замок XT-Lock, схожий за конструкцією на Axis, додає надійності та легкості у використанні. Клинок зі сталі Elmax має довжину 85 мм, зручний чойл для точних робіт та отвір для легкого відкривання. У комплекті передбачено змінні пружинки та запасну кнопку, що робить ніж ще більш практичним.

Ніж новий, оригінал, повний комплект, привезений з США

Загальна довжина: 193 мм;
    Довжина леза: 85 мм;
    Товщина клинку: 3,1 мм;
    Сталь: Elmax;
    Покриття/обробка леза: Satin;
    Матеріал руків’я: Титан;
    Механізм відкриття, замок: XT-Lock;
    Країна походження: Китай;
    Вага: 128 г.

Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП!

Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм

Мої інші теми:
    Microtech Scarab 2 Gen 2 Stonewash Standard
    Hinderer XM-18 3,5" Spanto Working Finish
    Spyderco Subvert Sprint Run Carbon Fiber CPM 20CV

Benchmade 940BK-03 Osborne Magnacut
    Pro-Tech TR-5 Blue CPM-S35VN
    DPx HEST Milspec 3.0 Sleipner
    Hogue X5 Wharncliffe 4’’
    Cold Steel SRK SK-5

Cold Steel Recon Tanto SK-5

Cold Steel SRK Compact SK-5

IMG_6780.JPG
    IMG_6781.JPG IMG_6782.JPG IMG_6783.JPG IMG_6784.JPG IMG_6785.JPG IMG_6786.JPG IMG_6787.JPG IMG_6788.JPG

Останнє редагування: 25 чер 2025
    Vov4ik1977 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Характеристики : Загальна довжина - 25,0 см Довжина клинка - 11,0 см Товщина обуху - 3.4 мм Сталь -...
      420 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Пропонуємо Вашій увазі професійний кухарський ніж Sonmelony Chef– ідеальний помічник на вашій кухні....
      299 грн.
    3. Leatherman Wave plus Лезерман Вейв Зручний кишеньковий мультитул Leatherman Wave Plus має приваблив...
      4700 грн.
    4. Б.У. Работяга еще побегает Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Любые дополнител...
      43 грн.
    5. (в наявності 5 шт.)
      Ніж складний Gerber Bear Grylls Scout Knife Scout Knife-зручна в експлуатації модель похідного, скла...
      165 грн.
  3. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Повідомлення:
    708
    Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу.
    Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США.
    Підписуйтесь на мій акаунт тут, або в Телеграм-каналі Knife Culture UA, щоб знати про всі оновлення першими.

Статус теми:
Закрита.