Доброго вечора! Шановні колеги підскажіть продавати залишки кулемета МГ 34 в такому стані як він знайдений, чи краще розібрати на запчастини.
Приветствую.Если любите возиться с ржавым железом и есть навыки,то можете разбирать...Если ответ НЕТ,то можете продавать так.Иногда интрига тоже кой-чего стоит...
...гЫ !, тут сижУ давненько, І - зробити із оцього заліза "єСХаПе" можуть стільки комраден, як пАльців на одній рУці... ИМХО
Я 20 лет назад долго "колдовал" над чёрным складским 34-м пока "научил" его работать и очередями и одиночными на НАТОвских холостых... Оружейников СХП реально мало....
Доброго дня! Дякую всім за підсказку, дійсно якщо не розбирав можу тільки деякі запчастини зіпсувати, краще буде зробити товарний вид і виставити на аукціон.
Я думаю що після того як його скрутило в поросячий хвостик. Розібрати його неможливо. Але пораду про те що треба розбирати, треба дати
Доброго дня.Разбирать-убить кучу сил и времени чтобы получить на пару сотен больше?Отмойте как следует-в идеале Керхером,продуйте ВДшкой чтобы металл проявить в тенях на фото, и выставите на оценку с максимально информативными фото.
...те, що з цього (куломета) можна було знЯти - зняли самі німці. (те що нІ - закопАли - зустрічалрсь не раз...)