Кто пользовал Brno KMS 622 ?

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем bas-63, 12 чер 2018.

1. bas-63

bas-63 Obergefreiter

Повідомлення:
    108
    Адреса:
    Украина
    Собственно вопрос в следующем, есть ли пользователи карабина Brno KMS 622, в 22-ом калибре. Интересует работа автоматики и точность ствола. Хочу услышать мнение реальных пользователей, а не теоретиков.
    Спасибо всем ответившим.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 9 шт.)
      Коробки для набоїв .308 WIN / 7.62×51 (20 шт.) Доступні кольори: олива, койот Маркування: На оливі...
      250 грн.
    2. В лоті 180 гільз 9х19 та 40 відстріляних куль. Гільзи різних виробників - S@B, WIN. Гільзи не декапс...
      350 грн.
    3. Гільза Люгер 9х19 тир одностріл. Латунь.50 шт. Капсуль боксер. Все по фото питання в лічку!
      290 грн.
    4. 1000 стреляных латунных гильз калибра 9*19 под капсюль боксер. Производитель - S&B. Все свежие,...
      900 грн.
    5. Капсуля бердан для Наган, ПМ ТТ 100 шт
      450 грн.
  3. bas-63

bas-63 Obergefreiter

Повідомлення:
    108
    Адреса:
    Украина
    Буду первым. Купил.

4. Андрій Салабай

Андрій Салабай Schütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Новояворівськ
    Доброго дня! Цікавлять тіж питання по KMS 622 .кучність? які патрони підійшли найкраще? автоматика? Плюси і мінуси. З повагою.. Дякую!

5. bas-63

bas-63 Obergefreiter

Повідомлення:
    108
    Адреса:
    Украина
    Скоростні не підійшли. Дуже гарну кучку зібрав CCI standard. Автоматика працює без затримок, як в калашнікові. Взагалі карабін простий. Правильна чистка з пульного входу, а не через зад :), як у всіх американців.

6. Андрій Салабай

Андрій Салабай Schütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Новояворівськ
    Дякую. Цікавить патрон CCI VELOCITOR 435 м.с ,хороший патрон! По якій причині Ви продаєте цей апаратик? Є інтерес до неї, чомусь в Україні їх дуже не багато як і відгуків про неї.

7. bas-63

bas-63 Obergefreiter

Повідомлення:
    108
    Адреса:
    Украина
    Причину продажі я назвав в оголошенні. А ще в мене він четвертий по рахунку нарізний в сейфі: 308win, 222rem, 22wmr, 22lr.
    Купляв для тренувань сину, але не зацікавило, обробив його як для себе (дерево), бо з магазину було як сокирою тесане, намушнік вчепив.
    Але стоїть без діла. В 22wmr є ZKM 611, він більше підходить під мої задачі.
    Для порівняння: яке є, і яке було.