Собственно вопрос в следующем, есть ли пользователи карабина Brno KMS 622, в 22-ом калибре. Интересует работа автоматики и точность ствола. Хочу услышать мнение реальных пользователей, а не теоретиков. Спасибо всем ответившим.
Доброго дня! Цікавлять тіж питання по KMS 622 .кучність? які патрони підійшли найкраще? автоматика? Плюси і мінуси. З повагою.. Дякую!
Скоростні не підійшли. Дуже гарну кучку зібрав CCI standard. Автоматика працює без затримок, як в калашнікові. Взагалі карабін простий. Правильна чистка з пульного входу, а не через зад , як у всіх американців.
Дякую. Цікавить патрон CCI VELOCITOR 435 м.с ,хороший патрон! По якій причині Ви продаєте цей апаратик? Є інтерес до неї, чомусь в Україні їх дуже не багато як і відгуків про неї.
Причину продажі я назвав в оголошенні. А ще в мене він четвертий по рахунку нарізний в сейфі: 308win, 222rem, 22wmr, 22lr. Купляв для тренувань сину, але не зацікавило, обробив його як для себе (дерево), бо з магазину було як сокирою тесане, намушнік вчепив. Але стоїть без діла. В 22wmr є ZKM 611, він більше підходить під мої задачі. Для порівняння: яке є, і яке було.