Кто может помочь накрутить фальшпатроны 12

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Serhiygr, 6 жов 2022.

1. Serhiygr

Serhiygr Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.968
    Адреса:
    Kyiv
    Собственно такой вопрос. В магазинах нет. Думаю вполне пойдёт гильза со стреляным капсюлем и пыжом с любой дробью. Желательно Киев.

2. Цікаві лоти

1. Продам однозарядну гвинтівку калібра 22WMR виробництва Угорщини Lampagyar Budapest. В стволі 6 нарез...
      15000 грн.
    2. Насобиралась кучка непонятных деталек от прицелов, дробовиков и т.д. Что угодно могло попасться. Нек...
      100 грн.
    3. Снайперська гвинтівка Haenel RS9 G29 338LM (ЛЕГЕНДАРНА СНАЙПЕРСЬКА ГВИНТІВКА НІМЕЦЬКОГО БУНДЕСВЕРУ)...
      660000 грн.
    4. Продам комплекс DB 15 в калібрі 223 (5.56). Комплекс складається з: - карабін DB15; - приціл Trijico...
      180000 грн.
    5. Продам Savage 111 300WinMag, приціл Hawke SideWinder 4-16x50 SF FFP корпус 30, з сіткою, та підсвітк...
      79000 грн.
  3. DoublePaulus

DoublePaulus Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    561
    Адреса:
    місто Київ
    З власного досвіду - краще професійно виготовлені фальшнабої. Я намагався крутити їх зі стіляних гільз багато разів, але невдало - патрон зазвичай туго заходить в патронник і імітатор з нього такий собі... Думаю, це через те, що при пострілі гільза трохи роздувається і перед використанням її треба повертати в нормальний стан. Або купляйте нові гільзи.
    Коротше, я купував у камрада тут: https://reibert.info/threads/trenirovochnyj-falshpatron-12-kalibra.1115138/, якістю повністю задоволений.
    Він зараз трохи зайнятий, але за тиждень буде вже в доступі. Подивіться на останній сторінці (#14) його номер і напишіть йому.

Serhiygr подобається це.
  4. Labetth

Labetth Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    77