Крот2-DFХ+Smart

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Блукач, 27 січ 2018.

1. Тема для обсуждения новинок.
    Полагаю что нужна будет катушка, штанга и некая программа для смартфона ну и сам смартфон. Смартфон думаю будет иметь смысл приобретать защищенный, ну и в принципе полный набор программ и программа для поиска превращает деусоводов в полноценно нафаршированный комбайн.
    В продаже пока нет.

Ну и всем квазаро-фортунам назло))) наш отечественный крот тестовая как я понял версия в часах и в исполнении на смартфоне можно почитать на форуме автора крота.

Дело сдвинулось господа присяжные заседатели, будущее обрисовалось и оно не за горами. Долой коробки и паяльники, андроид рулит.

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Новый паракорд L20m,D4mm…есть новые поступления..смотрите другие мои лоты…
      158 грн.
    3. Паспорт на російській мові. Сторінки є всі. Стан по фото.
      100 грн.
    4. Матеріал: пластик Всередині наповнювач Розмір зовнішній: приблизно 131х79х39 мм
      75 грн.
    5. Надійне і компактне кріплення яке дозволяє закріпити ліхтарик або пінпоінтер до штанги металодетекто...
      100 грн.
  2. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    А що обговорювати? Венигрет з чуток?
    Наразі приладу з назвою XP Q-Mond взагалі не існує, а додане Вами відео не відповідає назві теми...
    Тож визначтесь, будь ласка, тема про крота чи про міфічну істоту Q-Mond

3. Про новинки пошукової техніки, близьке майбутньє та що вже на горизонті. Тобто про прилади які передають сигнал від датчика до смартфона, я думаю що напрацювання вже є і відео тому доказ. Тема спільна для загального поняття роботи таких приладів. По
    XP Q-Mond на мд арена не такі вже дурні коли беруться вже там виставили на обговорення то воно не дарма.

4. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Блукач, то можливо тему треба було назвати якось на кшталт "Інноваційні рішення в МД будуванні". Бо назва "XP Q-Mond и ему подобные" не відповідає змісту.
    МД арена не може бути абсолютно достовірним джерелом, бо там збираються і плітки. Наприклад, нещодавно опублікували фото Еквінокса, який начебто вибухнув, а потім виявилося що це - фейк

Блукач подобається це.
  5. можна перейменувати)) якщо воно кому цікаве, мені крот цікавий більше за деус.

6. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Тоді "КРОТ2-DFХ+SMARТ" :)

Блукач подобається це.

7. Если "мозги" будут размещены в датчике то я конечно далек от специалиста но мне как копарю было бы удобнее извлекать мозги что бы подключать к другому датчику, все таки датчик это расходник. Ну и оплата за датчик и мозги по отдельности. Если это будет цельным дорогим блоком то наступил на датчик расколол его и выкинь датчик с рабочими дорогими мозгами, жаль.
    Программа на смартфон видимо будет стоить в цену блока а может и нет ибо пайка не требуется но тогда может быть прибор будет не дорог.... Вопросов много и пожеланий но кто бы слушал. Тема то не автором создана.

8. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Золотые слова понимающего человека. Предполагаю, что приборы с "мозгами" в катушке найдут свою нишу (где-то в гламурных покопушках) и будут успешно развиваться) Но вряд ли они вытеснять стандартную компоновку до тех пор, пока плата с "мозгами" не упадёт в цене до нескольких долларов.

Georgiy1408 та Блукач подобається це.
  9. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263