Кронштейн под прицел СВТ-40

Тема у розділі 'Виготовлення уніформи та екіпірування', створена користувачем VasylCh, 28 кві 2019.

1. VasylCh

VasylCh Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    29
    Повідомлення:
    189
    Адреса:
    Дніпро
    Була в господарстві "СВТ-40". Відома "Свєтка" в снайперському виконанні - з фрезеруванням під кронштен кріплення оптичного прицелу. Враховуючі космічну вартість крноштену під приціл, все збирався зробити його власноруч. Знайомий провів обміри свого кронштену та надав креслення, які можете побачити в додатках. Інший знайомий за кресленнями зробив кронштейн, що свідчить про дійсність креслень. У мене до виготовлення не дійшло - змінив калібр. Якщо комусь креслення будуть в нагоді - користуйтесь. Не має сканеру А3 на якому зроблені креслення деталей, тому зробив три сканування А4.

Images:

img125.jpg
    img124.jpg
    1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    Hans Fon Berk, Моби_002, METHALL та 4 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Репліка пляшки 0,5 л спиртного напою 3-го Райху, без напою, пуста. Пляшка сучасна, етикетка і наклей...
      100 грн.
    2. Репліка столового ножа 5-ї танкової дивізії СС Вікінг (5. SS-Panzerdivision "Wiking&quot Не про...
      100 грн.
    3. Материал печати - немагнитный нелегкий металл Материал ручки - дерево
      450 грн.
    4. Клеймо прийомкі 3 рейх. Чудове новеньке клеймо прийомкі. Металічне ,придатне для поставки клейма уда...
      564 грн.
    5. Оригинальное кожаное пальто Swiss Army, Швейцария. Подойдёт на военную реконструкцию WWII или на ком...
      2200 грн.
  3. Asef

Asef Gefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    60
    Адреса:
    Руян
    Дякую!

4. Броня

Броня Oberschütze

Повідомлення:
    13
    Адреса:
    Днепропетровск, Украина
    Отакої... Впізнаю свої креслення... Я Вам їх привіз до Київа десь у 2002 році... Передав у магазині, де Ви працювали...

VasylCh, StrelokPS та artyr .1313 подобається це.
  5. VasylCh

VasylCh Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    29
    Повідомлення:
    189
    Адреса:
    Дніпро
    То мені вже передали в спадок інший фахівець) Дякую Вам!