Доброго дня , скільки може коштувати на даний час такий майже комплектний крон ? Майже не чищений , стає без проблем на раму , не вистачає передньої дужки , в живу виглядає набагато краще і може використовуватись за призначенням , так як був знайдений з прицілом так і є , не розбирався ( приціл бонусом ))) як-що на аук то з скількох стартувати і який можливий фініш ? Дякую
Этот крон можно легко продать за 50 баксов, а то и больше. Весь смысл в том, что он оригинальный! Что редкость!!!!
http://auction.violity.com/15151733-kronshtejn-na-optiku-svt На натурный крон всегда найдется покупатель, и не о каких 500-700 и речи быть не может.
Дякую всім з а допомогу , крон швидше за все буде виставлений на продаж з аукціона (ще не вирішив з якого ) так як личка вже "потріскує" попереджаю відразу - за 500 гривень не віддам і за 550 теж додаю фото "лижі"
от і я думаю.... До речі є можливість почистити крон піскоструєм (не люблю я ту хімію) , як думаєте ? Чи майбутній хазяїн нехай мудрує
Такие вещи нельзя чистить пескоструем - повылезают мелкие свищи, раковины и прочие дефекты, которые сейчас не видны. Нужно, либо оставить как есть, либо чистить в ручную наждачкой, надвилями и дремелем. Все должно быть мелкозернистым.
Так, хай новый хазяїн мудрує ,що хоче, ставте на аукціон з 750 а ,там як, кому знадобиться. З пов. Костянтин
ось один із моїх попередніх кронштейнів , на перший погляд був в гіршому стані ніж цей (на жаль не збереглося фото до чистки ) чистився Дримелем,(я не професіонал))) вже давненько має нового хазяїна
Знайшов свою попередню тему по кронах де видно в якому стані був попередній (чищений) https://reibert.info/threads/para-kronshtejniv-svt.517283/
Камради ,ми оцінюєм ржавий,в добрій корозії,не функціональний крон,хтось із Вас готовий купити його в такому стані за 50-100у.е?. Порівняння з кроном проданим на віоліті,не коректне,там почищений,поворонений та та функціональний крон,який стоїть свої 100у.е.
Никто его там не воронил, простооткислотил и разработал, что при наличии умелых рук не составит большого труда. Аукцион покажет его стоимость, но уверен, что это будет не 500 грн.
Ми оцінюєм річ по фото, а який він буде після чистки,не знає ніхто,особисто Ви в такому стані за 100у. е. купите?
На сегодня 100 у.е. = 2.700 грн. а предмет по сылке продался за 2000 грн. Отвечаю на вопрос, на даный момент стеснён в средствах, не лутшие времена, но при наличии, 1500 дал бы не задумываясь. Таких предметов с каждым днём всё меньше и меньше, посему они всегда будут востребованы и дешеветь не будут. В складском нет никакой гарантии, что это не новодел, а сдесь всё и так ясно.