Повертався з копу, вирішив зайти в село купити цигарок та пляшку пива, купив.. навіть не встиг відкоркувати... Сиділо поруч за столиком п'ятеро, і питання: Ти хто? Ти звідки? -- Побачили руків'я металошукача, - О, металошукач!!! Ти що копарь? І пішло поїхало.. Вцепилися за сумку, давай відкривати, один за лопату а інші деребанять по фрагментам металошукач... Я за сумку забирати, зачалась бійка, - кільком ще вставив в рило, потім пляшкою розбили голову, одним словом заюшило... Потім як в тумані - пам'ятаю все пунктирами... Пробував визвати швидку, вирвали телефон кинулу об земля, Слава Богу що чорно-біла Нокіа, - не розбилась, тільки скло трісло! Металошукач все таки віддали коли в решті-решт над'їхала швидка, яку або я або хтось з очевидців визав, - навіть не пам'ятаю! Ті собаки кудись розбіглись... Я відмовився від госпиталізаціїї, і від послуг правоохоронних органів, швидка довезла додому! Голова посіченна, рука розрізанна - навіть не знаю чим - рана глибоченька! Ось так, купив сигарет!
треба заточену лопату носити, та якщо щось, нею махатися, а не кулаками а так респект, що билися з негідниками одужуйте після травм
Та ще якби гопота - двоє з них по років 40.. Троє десь по 30 років. Дивує те, що ж робиться з людьми?!! Невже нація так паскудиться?!!
Как по мне такие ситуации лучше разруливать сразу и сперва законным путем,а так допустим вернетесь Вы с компанией,отметелите их-имущество вернете врядли,а вот если они заяву накатают что мол приехали чужие,избили и так далее,то проблемы потом у Вас будут.
С сочувствием и уважением к Вам. Гопота и есть гопота - хоть в 40 лет... Надеюсь, у Вас будет возможность отомстить.
Не виключаю такої можливості! Але скажу чесно - з'явилось непереборне бажання їх розстріляти, і байдуже що в когось сім'ї.. Не шкода бо то собаки...
одужуй друже скоріш. погано що далеко бо теж впав би на хвоста щоб поїхати поспілкуватись. а всім хто каже що тре' тілько законними методами то відповім. дурна та марна то справа. мусора знайти то знайдуть але толку не буде, побалакають та відпустять до дому і все. а такі тілько мову сили розуміють, і як по пиці отримають то такими лагідними та чемними стають що хоч до рани прикладай.
так кажуть в сімї не без уродів на мене одного разу собаку натравили за те що метрів за 250 від села з приладом по полю ходив, і це був чоловік віком 45 років відбився лопатою
Дякую друже! Я тому і не хотів послуг пагонників, бо то смислу нема - суди, возня та нерви.. Піднявший меч від меча і здохне! ))
Воно то так - а якби вбили? Я особисто відчув три удара сзаду в голову, на третьому коли я вже присох навколішках до землі, - пляшку розбили об голову! І на писали би на могилі, - " Вінтер загинув за півгодини після копу, бо зайшов по цигарки!" -- Гарнюня епітафія була б... А чим руку розрізали? Уявлення не маю - може скло відскочило???