Це моє припущення.. є шкала з градусами і кріплення до чогось с боку як на гарматах, а інше кріплення під щось кругле наприклад приціл. Матеріал цієї штуки бронза, а раніше деталі зброї виготовляли з бронзи- деталі шашок, спускові скоби КРНКа, пістолей.. рані станки Соколова були теж з бронзи
...по-перше - не бронза а латунь. по друге - система на ДВА рухомих коліна (як для гармати) - зовсім сопливенька !? ...та ще Й КРУТИТЬСЯ навкруги ?? З.ЬІ. ...висновок - дві латунні трубки з важкими хомутами - це НЕ прицільне. ...прицільні гармат досить глибоко висвітлені, покажІть хочаб щось подібне...
Поки хтось точно не визначить що це, то це буде кріплення прицілу і воно буде бронзове, а не латунне. Чи може ви по фото можете як спектрометр визначати склад? Якщо не можете тоді не доколупуйтесь до кожного мого слова, а якщо будуть якісь поради, то можете написати мені в особисті повідомлення Я виставив на визначення для того щоб дізнатись що це! Якщо хтось знає що це, для чого будь ласка напишіть
Тон сбавьте. Здесь вам никто ничего не должен. Фантазия здесь пока одна, это то что этот предмет имеет отношение к прицелам и вообще к артиллерии.
Окрім того що вам так стається є якась інформація? Ви вірно написали, що мені ніхто нічого не винен і ви теж.. Я просто хотів зрозуміти ви фантезер чи спеціаліст... і зрозумів. А по поводу тона будете указывать кому то другому и в другом месте... Шановні добродії, якщо у Вас є якась обгрунтована інформація по предмету... Буду вдячний