Козачьї нагороди... На замовлення козачьїх організацій робили різні фірми. Вони розроблялися для внутрішнього нагородження членів організацій.
До речи, це 1 ступінь, підозрюю що були ще 2 та 3, які мали відповідно кольори синій та білий, що в сукупності створювали рашиський триколор. Не дивуйтеся камради - білшисть козацьких об'єднань України підпорядковувалися рашиській цікавій організації, та виконували функції охорони церков москальського підріархату (т9 не дає змоги виправити ). Якщо комусь стало образливо - прошу вибачення лише у тих - хто є справжній козак, або по незнанню потрапив до лав подібних прорашиських утворень-угруповань...
Спасибо за участие ... по принадлежности к казачеству находил информацию, но хотелось бы что-то более конкретное, может кто-то лично сталкивался ... есть с надписью Сирко ... есть ли вторая степень ... когда и где вручались ...
Вручалась таким чином, коли прапор міліції був генерал-полковником у козаків. Інфа за 2012-й рік. Тобто звання як і на Райберт. Так і нагороди в них.
Можливо подібна "нагорода" вручалася в м. Запоріжжя, там було дві досить потужних проросійських організації... До однієї з них належав і я... Її дочірні об'єднання знаходилися в різних містах та селах нашої країни, в тому числі і в Криму, де під час окупації кІзяки підтримали окупаційну владу...
Погоджуюся!!! Можу лише додати - клЮб по інтєрєсам, а взагалі - алкоклЮби... Справжні патріоти називають такі побрякушки -"застольними" - купив горілки - отримав значок..., а судячи по номеру, такой краси було вручено багато, бо це вища ступінь цієї лінійки нагороджували них знаків...
Согласен, ранее на парадах такого типа "казаки" смотрелись как ряженые клоуны с генеральскими лампасами и кучей "наград" ... Но сюжет с Сирко - все-таки патриотический и проукраинский, может сейчас тоже используется? просто гипотеза, мало ли
Якщо цікаво - форму, яку обблювали своїми діями кізяки-зрадники - викинув... З побратимами створили свою організацію, пішли на фронти, захищаємо Україну... Особисто ми нагороджуємо волонтерів, які допомогають ЗСУ... До повномасштабного вторгнення проводили змагання в школах, навчання домедичній допомоги та основам тактики... Зрадники поховалися, познімали свої хЄорхієвські стрічки та хрести, але це п'ята колонна, а а-ля патріотичні нагороди - то є звичайна замануха, на яку у свій час повівся і я...
Так еще до войны на Хортице чуть ли не целую Запорожскую Сечь в миниатюре сделали и там всякие показательные мероприятия по Запорожскому казачеству проводили ... Может ветер оттуда дует? Колодка украинская, может правда более поздний сборняк, а может и действительно что-то более современное ... Да, и как минимум вторая степень должна быть, но не нашел
Дивіться кримські новини... Там вони постійно афішуються... Їх аТаман - юрченко зі своїми подільниками, під триколором захищав правопорядок 21.02.2014 р... Це так зване "запорізьке козацтво низове"...
Там носили что угодно, от георгиевского креста, и до такой бижутерии. Часто вперемешку не по установленому порядку.
Хортиця не належить до якоїсь окремої організації, це Держ. Заповідник та пам'ятка історії, а всілякі недоліки користуються...
Как и где вручалась, могу рассказать, так как присутствовал. Было это на охоте в глухом хуторе в глухом лесу на Полесье. Охота была с ночёвкой в "гостевых домиках". Общий коллектив состоял с нескольких отдельно приехавших коллективов. (так часто бывает на загонных охотах, когда приезжает по 2-5 ранее не знакомых человек и создают общую команду на загонную охоту). Когда мы день отохотились и сошлись за столом на "праздничный" ужин, оказалось, что в нашем коллективе две команды каких-то казачьих организаций в лице их руководителей. (Кстати, нормальных охотников, без понтов.) Дальше пошли тосты и взаимные награждения "орденами" и присвоение один другому воинских званий. Егерю было присвоено полковничье звание и он чем-то был награждён (за хорошую организацию охоты). Всё официально, с корочками, печатями... Ещё немного и я стал бы кавалером "заслуженного в боях" ордена, но так как не пью, - ушёл спать.
Доброї ночі товариство в мене в колекції є один з таких орденів людина яка мені його подарували нині вже покойна але коли при п"янці він мені подарував даний орден 3 ст він мені казав що нагородило його цим орденом уна унсо і він не на колодці а гвинтовий завтра зроблю фото і виложу
Штампується бляшанка одним пресом... Хто заважав УНА-УНСО закупити подібну фурнітуру і поставив іншу колодку, стрічку, замовивши іншу емаль вписати хрест в свій нагороджувальний реєстр? Цікаво, чи вгадав з кольорами??? УВас біла емаль???