Доброго времени суток всем читающим. Прошу высказать свое мнение по поводу реальной цены. Заранее благодарен.
Доброго здоров‘я! За виключенням двох місць пошкодження, в цілому гарний стан, присутнє кріплення до колодки; є визначення на нагородженого: «543400 АКИМОВ Степан Тимофеевич — 7 полевая тяжелая арт. бригада, 3 дивизион, канонир. Награжден 29.03.1916 от Имени Государя Импе- ратора, Его Императорским Высочеством Великим Князем Георгием Михайловичем за отличие в боях» Припускаю, можете сміливо пробувати з 5000 грн.
Если давно ищете-то найдёте! До 2014 года-были до 400$...Оглянитесь вокруг,обхватите голову руками,выдохните и успокойтесь! Не те нынче времена....
Зі всією до вас повагою, не плутайте поняття продати і купити; для купівлі нормального хреста за 3000 грн. тут черга сформувалась, а от дурня, який би продав його за такі гроші, як бачите, жодного! І це стосується не тільки цього аукціону...
Шановний, не перекладайте з хворої голови на здорову, на відміну від декого я за свої слова відповідаю! Собі в колекцію я придбав Георгіївський хрест 4-го ступеня за 4500 грн. (і це при тому, що інформація на нагородженого відсутня)... P.S. Прошу вибачення у модераторів за те, що втягнувся в цю безглузду суперечку, більше немає сенсу щось доводити, а тому я ставлю жирну крапку.
Ну и напрасно! То,что было приобретено себе в коллекцию за 4500-также копано,как и крест топикастера... А серебро после пребывания в земле-становится хрупким и может преподнисти "сюрпризы"... Думать надо-соображать!
Спасибо всем за столь живое обсуждение темы, на счёт 5 тысяч грн., скажу так, есть реальные предложения именно за 5, дороже пока нет, но и за 5 тысяч гривен я не готов расстаться. Если буду продавать то не дешевле 7ми, так у меня на сердце. Сейчас найду ему колоду, а там видно будет. Насчёт земли, хрупкости, находка с песчаного грунта.
Не зовсім так: середня ціна на ГХ 4-го ступеня в сьогоднішніх реаліях десь 4200-4500 грн. В даному випадку у плюс пішло те, що є відомості на нагородженого, його місце служби при вчиненні подвигу (як-не-як, канонір важкої арт. бригади), а також оригінальне кріплення на колодку... Ціна у сім тисяч на хрест у такому стані явно завищена, навряд чи хтось відважиться відвалити таку суму за каноніра, коли за подвиг донського козака не спішать дати 7500 грн. (а там гарна темна патина і відсутні явні пошкодження)...
Как я вас понимаю, у меня так-же было. Если вещь вам нравится - Не продавайте. Это не обычный кусок серебра, а вещь, за которую проливали кровь. Деньги разойдутся, а память останется.