Вітаю дорогі камради. Одного прекрасного осіннього дня (два роки тому) я маючи як і багато хто із Вас тягу до прекрасного купив в одному селі стару шафу, собі на дачу. Шафа стояла в напіврозваленій глиняній хаті і з іншими старими дубовими меблями і за символічні гроші "перекочувала" мені на автопричіп. "Товк" я нею по дорозі десь із кілометрів 40, поки не приволочив її разом із столом і іншим прекрасним "мотлохом" до себе на Ранчо. Так вона і прикрашала мій сільський інтер'єр в стилі серіалу "Останній москаль", аж поки мені при прибиранні два дні тому не захотілося витягнути шухляду щоби файно все прибрати. (Миші, падли і туда добралися, спокою від них нема) І з боку в порожнині шафи я знайшов ось таку банку з крему. Аж спотів, поки надрукував. Це ж треба стільки проїхати, нігде не випасти. Фарт мать його... Якось так... P.s. Тепер буду тільки цей крем купувати.
На щастя мабуть ні.Причіп новий.Борта щільно закриваються.Шуфляда була засунута на місце і закрита дверцятами. Доступу до порожнин з обох боків якщо не витягнути її просто немає...
Хрестик з ланцужком і жовта обручка- біжутерія. Дві срібні обручки ніяких клейм не мають. Видно що кустарщина. Монети файні. Коробочка теж цікава. Інтересно яких років?
Совнархози були починаючи десь з початку 1960-х років . Коробочка , я гадаю , кінця 60-х середини 70-х .
Вики дает другое: Сове́ты наро́дного хозя́йства (сокр. совнархо́зы; снх) — государственные органы территориального управления народным хозяйством СССР. Деятельность совнархозов охватывает два разделённых во времени периода истории советского государства — с 1917 по 1932 год и период проведения экономической реформы в 1957—1965 годы Но в принципе вы правы, т.к. Латвийская ССР в 40-м образовалась.
Був вчора на "Ранчо".Тоже про то саме подумав.Требуде зробити пару фото. А на рахунок того всього "скарбу" то моя думка що то якісь фраєр з монет кольца крутив і спаював докупи. Дивився я на ті всі обручки з лупою.Всі мають місця пайки, А та монетка "5 копєєк" з підкрученими краями то заготовка тоже. Жінка казала що колись в неї дідо тоже таке клепав. Не, не жінка не з того села звідки я шафу приволочив. Якось так... P.s. Уявляю скільки шаф тепер "перевернуть". Може ше пару тем появляться подібних. Та дай Боже...