Продам красовки MAGNUM, які використовуються військовими Британської армії для тренувань та занять спортом, підходить для екстремальних умов. Верхній матеріал – шкіра з вставками із ультра легкого нейлону. Антибактеріальна устілка, підошва VIBRAM. Красовки в хорошому стані, без пошкоджень, легке б/у. В наявності є такі розміра: 41 – устілка 27-27,5 см Ціна 420 грн 44 - устілка 28,5-29 см Ціна 420 грн 45 - устілка відсутня (її довжина мала би бути 29-29,5см) Ціна 320 грн
Не смотря на то что, писал в ЛС Получил кроссовки в фирменной коробке от Новой почты. Кроссовки после ремонта, заклеена подошва, о чём не было указано в описании. Из порядочности пришлось заплатить 68 гр за доставку и возврат. Не советую иметь дело с данным продавцом. И вообще принять на счёт этот случай.
Кросівки продаю такими якими отримую (ремонтом не займаюсь). Детальне фото з 7-ми позицій Вам було надіслане, клеїної підошви не помітила, але детально передивлюсь. За коробку - вибачте! я зовсім забула, щиро перепрошую!. Щодо 68 грн, то їх треба було не платити, я б все оплатила сама, адже вважаю, що кросівки того варті. Всього Вам хорошого.
Я же писал, щоб не забула. Вообще надо понимать, что упаковка Новой почты стоит денег. Вы не знали этого?