Думаю багато кинулись в цю тему дивитися хто козел))) Не в цілях реклами,а для того щоб комусь облегчити життя) Шукав козла шоб було зручніше різати самому,бо нема кому тримати) Зупинив вибір на цьому і непожалкував! Не дякуйте,я етого нє люблю(
Треба ще одну підставку і тоді можна різати з довгої сторони поліняки. Не треба пересовувати за кожним разом.
Просто на другому фото у вас кінець стовбура майже на землі лежить. Теж давно собі щось таке хотів замутить .
Там є рівень підйому того забрала,для мілких стовбурів чи досок самий нижчий і т.п.я неопускав сильно його.
Блін дума тема про зелю чі хуйла з срампом,а виявилося,що корисна,камраде,а ви не можете розміри зробити,та сюдою викласти?За години 2 я зроблю собі такого трампа аж бігом.
Это замок вешать , для фиксации тещи за голову ( шоб не вырвалась ) , когда забибикает своими подсказкаи по работе на даче .
Приспособа гарна! Але є одне але. Був би виробником - пофарбував би в зелений. Бо зелений козел звучить краще ніж чорний, або просто. Ну щоб 2 рази не вставати..
А если партия зеленых козлов то скидка . И лозунг на на товаре- НЕ ТОМИ ТЫ ОННОГО , ВСТАВЬ БРЕВНО В КОЗЛА ЗЕЛЕНОГО !