Вітаю! В наявності DD котушка, ширина 32см, по висоті 28 см. На жаль, не знаю походження катушки. До "аськи" точно не підходить. Заміри показали наявність двох котушок, опір великої 112 Ом, індуктивність 35 мгн. Опір меншої 1,8 Ом , індуктивність 0,5мгн. Чи можна на основі таких даних встановити до якого МД котушка? Буду вдячний за будь яку корисну інформацію. Котушку планую продати. З повагою
Ні, цих даних недостатньо. По-перше, важлива цокольовка, яку ви не вказали, але навіть це не дасть можливість точно встановити приналежність датчика. Там усередині іще можуть бути конденсатори паралельно обмоткам для створення коливального контуру, а може й не бути. У вас 5-ти піновий роз'єм, тобто екран може підключатися окремо, я у Масок, Кардиналів, Фортун або Кощеїв 20-25, чи з'єднуватися з Rx як у Баунті або Експлоурера чи ВайтсПрізм2, або з Тх, як у Е-Трак чи тій же Асьці. Тобто варіантів безліч. Такий датчик може бути адаптований до цілого ряду металодетекторів - але ж чи варто це робити, купуючи "кота у мішку" - адже його якість теж невідома.
Дякую, шановний колего! Мій перший МД був Кардинал Профі. Із задоволенням читав Ваші пости на Рейберті. А котушка потрапила мені до рук випадково, перший власник невідомо де. Якось вирахувати який він мав МД трудно. Але то таке. З повагою