Продам літній польовий костюм (модель ОВК), виробник - СТС (Україна) https://sts-gear.com.ua/ Розмір 50, ріст 4. Забарвлення MTP (з оригінальної тканини "британки", склад не знаю, але по відчуттю як у комплектах PCS, hot weather). Куртка - прямого покрою, застібається на "канадські" гудзики, комір стоячий, не застібається, манжети рукавів застібаються на пати на липучці, накладки на ліктях з можливістю вставити туди демпфер, кишень сім (дві нагрудні накладні, з вертикальним входом, застібаються на клапани на гудзиках і мають всередині ще по одній пласкій кишені, одна кишеня під ручки, маркери, хімсвітло..... на лівій нагрудній кишені; дві накладні кишені на плечах - нахилені під кутом вперед, застібаються на клапан на гудзику), велкро панелі: на плечових кишенях, одна справа над нагрудною кишенею (ім'я, група крові тощо), одна на грудях по центру під погон. Штани - прямого покрою, пояс високий, застібається на канадський гудзик, ширинка - блискавка, в поясницю ззаду вшито гумку (як на комплектах MCCUU), поясні шлевки під широкий пояс (5,5 см пролізе точно), спереду дві петлі з паракорду (чіпляти тренчик до пістолета, ножа тощо), посилення на сідницях (формує чотири глибокі кишені ззаду), колінна частина анатомічної форми, з посиленням (можна вставляти демпфер), кишень 14 (дві врізні на стегнах спереду, чотири накладні на сідницях, дві об'ємні на стегнах по боках, застібаються на клапан на гудзику, всередині кожної є ще по дві пласкі кишені, дві накладні кишені по боках нижче коліна - під турнікет, ІПП тощо, застібаються на гудзик). Низ штанини утягується еластичним шоккордом. В місцях найбільшого навантаження (поясні шлевки, кути кишень, гудзики тощо) зроблено посилюючі шви-закрепи. Стан - новий, одягався для примірки. Брав для себе, прогадав з розмірами. Ціна 1100 грн, (можливий обмін, деталі у приват). Відсилаю НП, або самовивозом у м. Рівне. Тел: (098)335-36-88, Вадим
Доброго. Полные обмеры можно ? Китель / плечи, рукав от плеча, рукав от подмышки, длинна по спине, п/о груди. Штаны / пояс, длинна по внешнему шву, длинна по внутреннему шву.
Вітаю. Кітель: -рукав від плеча 65см, -рукав знизу 57 см; -ширина рукава в манжеті 18 (х2)см; -ширина кітеля в плечах (від рукава до рукава) 48см; -ширина кітеля під пахвами 58,5см; -довжина спереду (від плечового шва де зустрічається перед, спина та рукав-вертикально вниз до подолу) 68см; -ширина пройми коміра 18,5см; -нагрудні кишені 16,5х14,5см; -наплічні кишені 17Х14,5см Штани: -довж. по зовнішньому шву 107,5см; -довж. по внутр. шву 78см; -ширина в поясі 40 (х2)см - 45(х2)см - за рахунок розтягування гумки. Як я розумію це 80 -90 см
Можливий обмін (+/- моя/ваша доплата) на: спорядження, бронепластини, польовий та тактичний одяг на 5-ріст 50-розмір