Вітаю шановне панство. Думаю, народ повинен знати своїх героїв. Один з таких користувач Сварожич , який на аукціоні перебив ставку і виграв товар але так ніразу не вийшов на звязок, хоча Я з терпінням звертався до нього, нагадуючи про викуп товару. Він просто включив ігнор, хоча на форумі появлявся. По людськи можна було хоча б вибачитися - всяке буває, помінялося фінансове становище,немає можливості чи просто передумав без пояснення, Я б зрозумів. Але тупо морозитися, тим більше перебив комусь покупку. Змушений був звернутися до адміністрації аукціону/форуму, дякую їм за розуміння і підтримку. Будьте уважні з таким покупцем як Сварожич
Ну якщо я правильно зрозумів читавши правила,то якщо людина не викупила лот в термін передбачений правилами,то лот переходить тому,чия ставка була перед його останньою виграшною ставкою.
Мінусовий рейтінг для таких "покупців" був би дуже доречний, бо останнім часом на форумі розвелось багато тих, хто полюбляє "збирати" реквізити, фото та ставити резерви, а потім морозитись.
Очень правильная идея, надо её Артёму подкинуть, может и получится как-то это вложить в функции и возможности форума! )
Дійсно, було б справедливо, Я непроти такого рішення але на аукціоні неможливо побачити хто робить ставку, все анонімно. Можливо адміністратор зміг би підказати але він перевиставив товар і на нього вже зробили дві ставки