Доброго дня,продам револьвер,комори не розточені,стан б/в по фото.Оплата на карту ПБ,відправка новою поштою.Ціна 18 000 грн.З повагою
Зазор барабан-ствол пару міліметрів,не знаю,чи повинно так бути,можливо це в даної моделі,потертості на початку ствола,курок,камори в нормі,люфти теж.Таким дістався,як на мене то стан гарний.З повагою
А при натисканні на спусковий гачьок барабанчик не наближаеться до казьонніка, сабачка ж коли провертає трохи подає барабанчий уперед. При цьому зазор трохи зменшується та стає стабільним у мить пострілу. ...Такий зазор не характерний для револів цього бренду
Вибачте, ви щось плутаєте, барабан наближається до казенніка тільки у Нагана. Такий зазор для Кори, -це заводська норма, але лікується
Вітаю! У мене було чотири Кори, три з коротким стволом та одна з довгим. У тої Кори, що була з довгим стволом, як на фото у камрада, що продає цей девайс, зазор був такий самий… Лікується це ковпачком, який зменшить цей зазор, але чи потрібно ці танці з бубном… адже і у такому вигляді, це один з найпотужніших револьверів під патрон флобера, що є на ринку! Швидкого продажу! З пов.
Доброго,згоден з камрадами,зазор такий як на фото,це особливість даної моделі.І при взводі курка він лишається не змінний.З повагою