Шановні колеги копарі. Шукаю копарів з Закарпаття для обміну досвідом. Я початківець в цій галузі. Може є якась група в вайбері?
Писав я, і тут і там, шифруються мабуть наші Закарпатські копарі. А головне вийду на коп, всюди ямки.
Я копаю з березня цього року. Виходив вже разів 15 може трохи більше і тільки один раз мені попався колега такий. Розказував, що все вже вибите перевибите і пішов. Більше я а ні його а ні інших копарів не бачив. Це було коли я в друге вийшов на коп.
Ну так зачем вам другие?Конкурентов и лишних глаз нет-вот и отлично.А то что все выбито это да!!Нужно было спросить у коллеги где именно совсем все выбито-и на следующий день идти именно туда.
Головне, ямки загортайте. Те, що нема коллег - значить вони ямки не загортали і їм уже ноги поперебивали... Радійте, що нема конкурентів. У нас так не буває...
Просто буває ходиш-бродиш один по лісі, сигналів не густо. Стає скучно. А так в компанії може веселіше було би. Всім вдячний за відповіді. Знайдеться хось з Закарпаття відпишіть.
Та мабуть теж залежить від району. Загалом сумно, бо висока кислотність грунтів, я так думаю. Часто залізо в руках розсипається. Але бувають і вийнятки, як наприклад заболочена ділянка
Певно так. Я коли був в Львівському музеї національно-визвольної боротьби, то там були копані речі з Карпатської України, то сохран був нормальний. Наприклад, з місць розстрілів стрільців. Що здивувало, що не те що не роздягали - не забирали особистих речей.
Так, у Львівській області відрізняється, місцями взагалі краса - пісочок. Я колись був на кордоні з Польшею - район Мостиської. Там є круті форти з першої світової - так там теж небайдужі зробили музей - виставку. Багато копаного і стан хороший. Форти http://www.kray.org.ua/880/mandrivky/suvora-zagadkovist-popovitskogo-fo/