Доброго всім вечора ) нічого цікавого у наших лісах уже не залишилось Перший звіт. НІКОЛИ. повторюсь ніколи не ідіть у ліс в шортахцілий тиждень був сильний свербіж. Порадував кугель перший раз у такому стані
2-й виїзд взагалі нічого не знайдено. 100грам гільз . камрад Артур знайшов цікавого ножика. фото думаю виставить)
Сьогоднішній виїзд.Їздили провіряти окопи з бліндажами на горбах під відкритим небом=) вдома тільки замітив що фото у мене гуано. якогось х.... перевелась якість до 1 мгпікселя. можливо хто підскаже по бутилочці ? С. И Чепелевецкаго Марка Фабрики Лев Утвержд Правит МОСКВА
Вітаю камради, як писалось вище знахідок не більшає, та дещо попадається. Вчора тільки саперка в сохрані попалась, всі клейма читаються. За минулий виїзд ножик попався на німецьких позиціях, різна баночки в сохрані і підкладка до пікеля в красці
Вітаю) Вчора виїхали в поля на окопи) цікаво ходити) Пізніше заїхали ще в 1 лісочок . як виявилось не сильно і копаний) кілька гранат, колотуха порадувала сохраном і своєю величиною) кугель після промивки водою, виявився люксовимще запал біля нього знайшов) можливо хто підскаже по латунному трикутнику? написів немає)) Після жаркого дня 3 бутилки пива дали про себе знати)
Дякую) Сохран думаю буде приємний без свищів і дир) найдеий у хорошому грунті) До речі на позиціях турків)
Можливо) но по німцях там нічого не було як і по турках) Артур знайшов 2 австрійських тарілки зачотних а в іншому вже лісі попався кугель і інші гранати ріа)
По хрестах не знаю, а на горі замок був. З гугла ще видно обриси фундаменту. Правда я там нічого того періоду не знайшов.
вітаю, до виходу в неділю було пару виїздів, та цікавого з них то тільки тарілка в сохрані, зовсім без сколів. В неділю мали їхати в інше місце, та на мому копомобілі замкнула і задиміла проводка, тож поміняли авто і поїхали уже на старі місця. Там майже першим сигналом на бруствері окопу викопав купу манліхера і пару обойм маузера (усі стріляні і зібрані в ту купу) в загальному 9 кг., ділі пішли по старій дорозі, так як позиції вибиті і нами і до нас. Уже в кінці дня вийшли на позиції, близько 10 бліндажів, та копані теж нещадно, майже без сигналів, та в горі від них вискочило таке - гочкіс, ще за кимось підібрав кусачки, на фото не попали. Та почав копати мусорку, можливо займусь нею іншим разом, встиг викопати одну пляшку цілу і 2 битих, і попались залишки окулярів, ще таких не зустрічав