Всіх вітаю! Підкажіть хто знає, чи можливо людині пройтись з прибором по лісам в Баден-Вюртенберг (Південно-західна Німеччина). Або взагалі які є правила та обмеження в Німеччині щоб не порушити закон? З повагою.
Які ще думки? Тобто якщо навіть зустрінуть з прибором у лісі, я так розумію будуть питання у поліції по темі "шкоди природному середовищу" Або все ж таки є шанс що риторика "шукаємо монетки", очищаємо ліс від метало сміття може допомогти уникнути штрафу та наслідків? Можливо є в когось посилання на законодавство або реальні кейси? П.С. Знаю що є сусідня тема по цьому питанню, але хочеться мати більше актуальну картину.
Ну, відповідей - нуль. Фактично можна було почитати всім відому тему, та шукати самому. Той хто займається або знаходиться в ФРН нічого не скаже, або не напише тут. Дякую всім, тема закрита. Копати в німеччині законодавчо не можна, такий загальний висновок.
Там в рiзних землях рiзнi закони, краще читайте цi закони. Ще уся земля приватна, Ви були б радi, якщо б на вашому городi або полi хтось копався? Мабуть нi... Мене в УкраIнi вже двiчi виганяли з полей, якi я рокiв з десять-п'ятнадцять до того вздовж й поперек пройшов, а тепер - виганяють! Люди почали сторожувати свое майно, до якого входить й земля. Хоча я на iхню землю аж нiяк не претендую, смiття та залiзний брухт виносю з поля, ямки закопую, але - виганяють! Добре, що полiцiю ще не визивають
Хватит тиражировать этот бородатый миф про «Бавария - рай для копателей». Это давно неправда. Да, коп в Германии под запретом, но всё же копают там активно. Готовых советов нет, все действуют на свой страх и риск. Рекомендую избегать полей и тех лесов, где чувствуется рука хозяйственного лесника. Перво-наперво сделать разведку без мд, присмотреться, что и как, потом пробовать. Ясен хрен, закапывать ямки.