Надеюсь многие знают известный роман Алексея Николаевича Толстого *Аэлита*.Понятно предприятие это затратное,но хабар будет замечательный!Придется открыть акционерное общество,выпустить акции и все такое.По мере накопления необходимой суммы,все акционеры смогут осуществить свою мечту.Я буду главным распорядителем акций.Присоединяйтесь!
І ви не врахували одного,- що там є хічніки,чужі та проча наволоч,і в них круглий рік сезон спарювання,так шо слова: "Я зроботи прішол,окак я устал,нє могу,нє хачу,чи накшталт у мене макітра болить! " Кажу зразу - нє пакатіт!
А пам'ятаете дурнів, які типу на Місяці участки скуповували? От я баран, сплужив тоді, в мене на Венері гарний участочок був, не встиг продати((( Заробив би!!!! А що на Марсі можна викопати? Краще б з таким єнтузіазмом до мене на город просилися. Правда без процентів і решти. Чисто за ідею - покопать!!!
Розігнавсь!ти підеш туди,а до нас кацап в сусідські брати набиватиметься?нє!хай вони на свою марсу пі....нзлюют пішки на скору ногу-в одній пантофлі.<тим більш-вони перші мазу забили на створення там правоцлавного поселення<без ґейропів та нас>.пресу моніторить вчасно тре.І їм збитки-і нам добре!
та кацапи базу на місяці створити вирішили, але спочатку звідти тре німаків вигнати які після другої світової там оселились
То вже забагато, бо Марс спиз..., короче Марс треба шоб був, но без москалів)))) Міру треба знати))))