Контейнер.

Тема у розділі 'Що це таке?', створена користувачем Check.Ua, 9 кві 2023.

1. Check.Ua

Check.Ua Leutnant

Повідомлення:
    1.420
    Адреса:
    Україна. Біля межі .
    Вітаю шановні. Від наших військових,мені потрапив, такий контейнер чи тубус,пенал.Не знаю як правильно і назвати. Може хто підкаже, від чого,або для чого він. А може це і не від зброї,так що вибачайте як що що,і не туди виставив. DSC01316.JPG DSC01315.JPG DSC01314.JPG DSC01313.JPG DSC01312.JPG DSC01311.JPG DSC01310.JPG DSC01309.JPG

Tartar подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. До вашої уваги вилка з нержавіючої сталі, що входить до складу польового набору столових приладів Ве...
      1400 грн.
    2. Кавова чашка без сколів та тріщин. Будь-які додаткові питання та фото за запитом. Клеймо підглазурне...
      2700 грн.
    3. Все, як на фото. В гарному колекційному стані. Клеймо підглазурне від відомого у Рейху виробника. Фі...
      1900 грн.
    4. Коп . Помыто в мыльной воде . Алюминий . Длина = 193 мм . Лично сам хорошо упаковываю все свои лоты...
      90 грн.
    5. Вилка столовая, Третий Рейх. Heeres-Unterkunftverwaltung. Управление размещения и снабжения сухопутн...
      1600 грн.
  3. Check.Ua

Check.Ua Leutnant

Повідомлення:
    1.420
    Адреса:
    Україна. Біля межі .
    Вітаю. Ну щож,ніхто поки що,не прояснив ситуацію,висловлю свій варіант. Як що спиратися, на мої потуги переводу ,то це контейнер для підривника.Друге фото,здається перекладається як "контроль пройшов". А ось напис жовтою фарбою переводиться "вибух" і далі уже незрозумілі абриавіатури і цифри.Ну принаймі ,для мене.

romdi та valerka подобається це.
  4. duke6kirill

duke6kirill Oberleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    24
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    48
    Повідомлення:
    2.412
    Fuze - как раз "взрыватель" :)

TarASha, Check.Ua та A10A подобається це.
  5. Check.Ua

Check.Ua Leutnant

Повідомлення:
    1.420
    Адреса:
    Україна. Біля межі .
    Дякую.Я то в англійському :rolleyes:,переводчиком користувався.Там "дало" вибух,а я вже сам додумав,що це таке. Ну все ж таки ,цікаво відчого він ,для якого калібру,де віготовили і т.д.
    Там на контейнері,на першому фото,є ще абривіатура(відлита) 35 РМК 1,що вона означає,це теж питання..

6. A10A

A10A General-leutnant

Повідомлення:
    23.167
    Адреса:
    Київ, Україна
    пенал імпортного підривача PD M557 (на 155-мм уламково-фугасний снаряд)
    написано - FUZE PDM-557
    нижче POF - Pakistan Ordnance Factories (?), і дАлі D.5-10 - Десембер 5 2010
    якось - тАк...

Images:

screen_shot_2014-12-08_at_75310_pm-14A2CC051F73BFCB208.png
    Останнє редагування: 11 кві 2023
    romdi, duke6kirill, Check.Ua та 3 іншим подобається це.