Вітаю шановні. Від наших військових,мені потрапив, такий контейнер чи тубус,пенал.Не знаю як правильно і назвати. Може хто підкаже, від чого,або для чого він. А може це і не від зброї,так що вибачайте як що що,і не туди виставив.
Вітаю. Ну щож,ніхто поки що,не прояснив ситуацію,висловлю свій варіант. Як що спиратися, на мої потуги переводу ,то це контейнер для підривника.Друге фото,здається перекладається як "контроль пройшов". А ось напис жовтою фарбою переводиться "вибух" і далі уже незрозумілі абриавіатури і цифри.Ну принаймі ,для мене.
Дякую.Я то в англійському ,переводчиком користувався.Там "дало" вибух,а я вже сам додумав,що це таке. Ну все ж таки ,цікаво відчого він ,для якого калібру,де віготовили і т.д. Там на контейнері,на першому фото,є ще абривіатура(відлита) 35 РМК 1,що вона означає,це теж питання..
пенал імпортного підривача PD M557 (на 155-мм уламково-фугасний снаряд) написано - FUZE PDM-557 нижче POF - Pakistan Ordnance Factories (?), і дАлі D.5-10 - Десембер 5 2010 якось - тАк...